Sebestyén Balázsék megadják a módját a romantikának

Hirdetés

 


Ahogy azt megszokhattuk a Morning Show mindig előrukkol valami újjal, valami olyannal, amit más hazai rádiósok még nem csináltak. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a közelgő Valentin Nap alkalmából ismét kitaláltak egy újdonságot. Ugyanis a szerelmesek napján elindul a Morning Show Szerelem Villamosa.

Hirdetés

Hirdetés


Február 14-én, kedden reggel 6-kor a Széll Kálmán térről indul Balázs, Jani és Feri. A srácok villamosra szállnak, hogy onnan vezessék a különleges adást! Négy órán keresztül szólnak majd az éterben. Hazánk legsikeresebb rádiója a Class Fm az összes konkurens rádiót padlóra küldte. A sikert sikerre halmozó rádió népszerű reggeli műsora a Morning Show valóban igazi show. A rádiózás nagymesterei olykor eltérnek a megszokottól, és műsort vezetnek levegőből, száguldó kamionról vagy hajóról. De most a villamost fogják kipróbálni. A fiúk szeretnek olyat tenni a rádiózás történetében, ami még soha nem volt. Lássuk be, ezt már többször véghezvitték. Itt egy újabb eszement vállalkozás. A hajó, a kamionos üvegstúdió után a villamost hódítják meg. Hiszen ilyen még soha nem volt, kötött pályás Morning Show!

Ha nem akarjátok kihagyni, akkor ne feledjétek február 14-én, reggel 6-kor elindul a Széll Kálmán térről a különleges járat.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.11.

Mondd el a véleményed

Kökény Attila mindent bevallott

Az első fotók Beyoncé kislányáról!