Siker – humor és pimaszság a Kultúrkör klipjében

Hirdetés

Siker címmel humoros, egyszersmind pedig kellőképpen polgárpukkasztó dallal és klippel jelentkezett a Kultúrkör.

Hogyan született a dal? 

A dal egy péntek esti koccintás alkalmával született meg. A jelenlegi helyzet akarva – akaratlanul megbélyegzi néha az alkotói folyamatokat, de ennél az alapzenénél mindenkinek felcsillant a szeme. Ez a szám nem volt túl gondolva, és túlspirázva. Egyszerűen elkapott minket a vibe, a beat stílusa, és megírtuk a Siker c. számot.

Milyen volt az alkotói folyamat?

Hirdetés

Egy picit nehezebb volt, mint eddig. Meg kellett küzdjünk a Szeged – Budapest távolsággal, de a csapat vette az “akadályokat”. Az a banda vagyunk, akik együtt tudunk legjobban valami újat megalkotni, és ez egy nagyon pozitív összekovácsoló erő. Természetesen itt is voltak átírások, újragondolások, de a végeredmény magáért beszél.

Hogy éltétek meg a forgatást?

Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, talán az eddigi legjobb, és leghumorosabb forgatásunk volt. Szerencsére minden, a jelmezek, a ruhák, a kellékek, és az időbeosztás is tökéletesen meglett szervezve, így maximálisan, és gördülékenyen tudtunk haladni a munkálatokkal.

Honnan inspirálódtatok?

A jelenlegi klippek nagy része, ebben a szegmensben az autókról, pénzről és magas életről szólnak. Azt gondoljuk, hogy a csapatunk ennél többet szeretne kihozni és mutatni magából. Nekünk nincsenek milliók a számlánkon, se luxusautónk, viszont humorból és kreativitásból annál több. Mi abban hiszünk, hogyha magunkat adjuk a zenéinkben, akkor számítunk igazán hiteles együttesnek.

Mi motivál benneteket, honnan ez a sok pozitív energia?

Egymást motiváljuk, és próbáljuk előrébb vinni. Nem szabad magunkba fordulni, akármennyire is nehéz. A zene azt a célt szolgálja, hogy kikapcsolja az embert, valamit megmozgat benne. Ha ezeket tartjuk, akkor a világot is meg lehet váltani. Az motivál bennünket, hogy megtöltsünk egyszer egy Budapest Parkot, és a hobbink legyen a munkánk.

Mi a véleményetek a jelenlegi reménytelen, végeláthatatlan helyzetről? Hogyan élitek meg?

Nem gondoljuk reménytelennek a jelenlegi helyzetet. Vannak nehézségek, ez tény, de mindenből próbáljuk a legtöbbet kihozni. Ha pesszimistán akarjuk látni a dolgokat, egy idő után azzá is válnak. Felülmúltuk az 1 éves terveinket, rengeteg számot legyártottunk, és elkezdtük megtervezni a következő éves teendőket. Rengeteg ötletünk van, energiánk, amiket nem félünk használni!

 

 

Mondd el a véleményed

A JELTÁNC-BAJNOKOK FLAMENCO KLIPPREMIERJE

Szabó Lőrinc: Nincs rád időm