Sikeres Napsugár SOHA NEM MONDD, HOGY SOHA dala – Klip premier

Hirdetés

Napsugár Anna 44 éves halló ideg sorvadással született, mára már siket, édesapja lemezlovas-vendéglátós, édesanyja varrónő. Szakvizsgázott plus size modell, platina lemezes dalszerző-dalszövegíró. Margitos amatőr színész, többszörösen nyertes szavaló, 19 éve a MEOSZ adminisztrátora. Fotóművészként számos díjat nyert, kiállították fotóit, a legnagyobb elismerése a MUOSZ ÉLETMÓD SZAKOSZTÁLY Sajtódíja volt. Elvégezte fotóriporteri szakképesítését és azóta szabadúszó fotóművész. A Hivatalos Jeltáncművészeti ág általa született Magyarországon, amit 30. éve épít, ebben számos, több mint 100 első és különdíjat tudhat magáénak. 2012-ben első díjat nyert a „Honoratus Kodály Zoltán – Kodály szellemisége a Kárpát medencében” Nemzetiségi Összművészeti Fesztiválon a DRÁGA ÉDESANYÁM című dalával. A Mozdulj! Közhasznú Egyesülettől Hétköznapi Hősök díjat és az ÉFOÉSZ–tól SÁRGA MACSKA Díjat kapott sok éves Színpadi Jeltánc munkásságáért. Pitti Katalin 6 éve ének tanára, együtt lépnek fel. Szerzői példányban kiadták a „Jelbe zárt világ” című vers könyvét, majd a „Soha ne mondd, hogy Soha” című első Zenei Cd lemezét is, amit Kaszás Péter zeneszerző zeneszerelt. 20 éve jótékony céllal sportmasszőrként is segíti sorstársait. 20 éve lépett plus size modellként kifutóra, majd levizsgázott modell szakmából is, így az első siket hivatalosan plus size foto modell lett. Az első siket plus size Shopping Királynő TV műsor történetében. 11 éve a Mozdulj, Közhasznú Egyesület rendezésében divatbemutatókon vesz részt fellépőként, segítő szervezőként. 2018 óta a KRIZO kocka nyaklánc projekt arca lett. Kárászy Szilvia művésznő Aranyharang díjra terjesztette fel.

1.Hogy indult a Soha ne mondd, hogy soha dalod története és most hol tart?

Hirdetés

Legfontosabb küldetésem: hogy együtt döntsük le a falakat a jeltánc útján, amelyeket pár egészséges és fogyatékossággal élő sorstársaim maguk köré építettek, hogy ők is kitörhessenek a bezártság, a magányosság birodalmából! Örökmozgó energia bomba, kisgyerek voltam, mindent ki akartam próbálni. A Szeretet és könnyűzene vett körül mindig, így legerősebben a zene világa vonzott. De mire leérettségiztem, már jelnyelven is kommunikáltam KÖZÉP FOKIG LEVIZSGÁZTAM, mert a siketek osztályában így értettük meg jobban egymást. Arra szerencsére mindig tudatosan figyeltem, hogy ne felejtsem el a hangokkal való beszédet. A fogyatékosságról a szüleimnek is köszönhetően sosem vettem tudomást. Nem gondoltam, hogy később bármilyen tudás megszerzésében akadályozhat. Gyermekként a balettintézetbe is felvételiztem, ahová nem vettek fel. Viszont a sport mindig része volt az életemnek. Kerékpároztam, úsztam, műugrottam, végül a küzdősportokban találtam önmagamra. Barna öves aikidó, és narancssárga öves dju-juit-su harcos lettem.  Ez tartást, bátorságot adott, amire szükségem is volt, mert a középiskolában sokat bántottak, kiközösítettek. Iskolatársaim mivel tudták, mire lennék képes, így leszálltak rólam. Közben megtanultam, hogy mosollyal, sokkal többre megyek, mint keménységgel. Mire leérettségiztem vidékre kerültem Fagylaltozó vezetőként 4 év után munkahelyi balesetben lerokkantam mozgássérültté váltam. Minden verseny álmom feladtam, ami a sporttal kapcsolatos volt, a szívem szétszakadt a fájdalomtól. De édesanyám mikor látta nem megy a felépülésem, mert kerekesszékbe kerültem, így visszaköltöztetett Budapestre és fiatalon újra megtanultam járni, újra épített, gyakorlatilag mintha újra megszülettem volna, újra életet lehelt belém sok szeretetével gyógyító erejével. Innen indul a zenei munkásságom ekkor megírtam azt a versem, amiből később megszületett Kaszás Péter zeneszerzőm segítségével a legmélyebb legfontosabb dalom a SOHA NE MONDD, HOGY SOHA.

Számos Országos táncversenyeken és Kultúrális Fesztiválokon első helyen és különdíjjal végeztem a Soha ne mondd,hogy soha dalommal színpadi látványtánccal jeltánccal .

Legnagyobb elismerése a dalnak amikor Pazzagli Ágnes freestyle kerekesszékes verseny táncossal, duóban léptünk fel a Tatabányai és a Balatonfüzfői Ms-ek Kultúrális Fesztiválján ahonnan Országos Különdíjjal és első hellyel jöttünk haza.

A Zenebutik BAKELIT FESZTIVÁL Radics Márk énekes, újságíró főszerkesztő műsorában már bemutatták nagy sikerrel 3 hete a legsikeresebb dalom én énekhangommal, amit már több sztár énekes énekelt már el a Soha ne mondd, hogy soha dalt.

Miller Zoltán énekes színművész volt az első, aki igent mondott a dal meghallgatása után olyan lélekre ható volt és Kaszás Péter stúdiójában énekelte fel, a Soha ne mondd, hogy soha dalt, ahol egykor Máté Péter is énekelt, csoda érzések kavarogtak bennünk a klip is ott készült el és még két országos helyszínen dj, Dominique szereplésével.

 

Diane Kolin mozgássérült énekes, para sportoló egy nemzetközi rendezvény keretén belül megismerte, zenei munkásságomra azonnal igent mondott a Soha ne mondd, hogy soha dal eléneklésre és saját történetében klipre vitte, egy Soha példa a klipből: kiugrik a helikopterből és földre érkezik, majd úszik.

 

 

Daniela Ivanova a csodálatos hangú kerekes székes énekesnő azonnal igent mondott a Mozdulj jótékonyságú divatbemutatón, hogy felénekli dalt, majd ledöntötte a falakat a klipben és fejben, igen is lehet szerelem ép és mozgássérült között.

 

 

László Attila névnapomra felénekelte ajándékba a Soha ne mondd, hogy soha dalt, a legszebb ajándék volt, majd véle megszületett a klip, aminek én voltam a rendezője hasonlóan a Daniellához.

 

 

Pitti Katalin Liszt Ferenc díjas opera énekesnő 6 éve ének tanárom, együtt is lépünk fel, számára nagyon fontos volt ez a dal, mert sokszor ő is szembesült a Soha nem feladással életében, majd megszületett hatalmas szeretettel a közös klipünk Kaszás Péter – Napsugár Anna közös szerzeményből, amit a Kékmadár stúdióban énekeltünk fel és Kaszás Bence sztár fotós készített el. Elsőként több templomban is előadtuk már a Soha ne mondd, hogy soha dalt így nagyon megszerette Pitti Katalin és elvállalta, hogy klip szülessen belőle, mert az ő élete is hasonló volt.

 

 

2.Miért született meg és hol érhető el az új Soha ne mondd, hogy soha klip a te előadásodban?

– Amikor újabb saját dalok komponálásába kezdtem, és amikor olyan hatások értek az életemben, hogy már csak a versek megírása nyugtatott meg, akkor álltam át dalszerzésre, valamint a családi szeretet, késztetett az élettapasztalataim. Újabb dalszövegekbe öntöttem az érzéseim. Sajnos minden embert ér valamiféle veszteség az élete során. Te hogyan dolgozod fel, mi ad erőt ilyenkor mit csinálok? Leülök, írok egy verset, vagy festek, vagy elmegyek és fotózok. Minden embernek tanácsolom mindenkinek, ilyenkor bármilyen művészeti dologba fogjon bele és az teljesen átsegíti a nehéz perióduson. Ez a klip is azért készült mikor nagyon beteg lett férjem és a szerelmem erejét szerettem volna dalomon keresztül átadni neki, a dalos klip boldogsággyógyszer. Mindenkinek szeretettel küldöm gyógyító reményt adó dalom.

A Klip sok szeretettel:

 

  1. Nehéz helyzet alakult ki a koronavírus miatt, milyen terveid vannak 2021-ben?

– Kettő álmom maradt, mint siket énekes platina lemezes dalszerző, hogy szponzort találjak, szeretném kiadatni Magazin mellékletben a Napsugár Anna – Kaszás Péter: Soha ne mondd, hogy soha cd-et, hogy minden magyar faluba városba eljuthasson, ahova én élőben nem juthatok el. Férjem és családom szeretetben egészségben tartani.

  1. Idén még várható-e valami televíziós zenei megjelenés?

– Köszönöm szépen kérdésed, nagyon nagy ajándékkal leptek meg a 45-ik szülinapomra november 21-re. A HETI TV Kívánságszolgálat műsorvezetője 5 perces riportot készített Dr Klement Zoltán és Kaszás Bence által készített új csoda klip lesz látható. Miután én nekem siketen a facebook a kommunikációs segítőm a mindenem, így ott lesz látható még pár jelelt vers és pici meglepi projektek otthonról. „Maradj otthon és szeresd a családod nagyon.”

  1. Mit üzensz a Divatikon.hu olvasóinak mikulásra ebben a nehéz vírusos bezárt időkben?

– Egy versemmel szeretném megajándékozni a kedves olvasókat fogadják sok szeretettel:

Napsugár Anna: Pillangó varázs

 

Szeretettel induljon el mindennapod,

Így környezetedet mosolyra válthatod,

Csodálatos a világ, ha sok jót adsz annak, aki arra vár,

Mindennap est jön el, az én álmaim ki váltja meg?

 

Refrén:

Ha egyedül vagy keresd a pillangó varázst,

Ha szomorú napod lett, gondolj sokat rá, és rád mosoly vár,

Ha szeretet szeretnél, ne hagyd, hogy semmivé váljon,

Tegyél érte minden percben, hogy kedvesed pillangóhatásban várjon.

 

Pillangó varázslat száll a szélben,

Viszi a kék felhő szerte a fényben,

Szívdobbanásra nálad teremhet,

Ahogy kimondod, hogy szeretlek, ő és te is, új életre kelhet.

 

Kívánom mindenkinek a Pillangó varázst,

 hogy minden percben,

és pillanatban, megtalálják az boldogság forrását.

Fotó:

Kaszás Bence

Cikk író:

Szeretettel és tisztelettel:

Scharek János

menedzser

+36702322893

Mondd el a véleményed

ALDI – 1000 forintos kupon az ajándék

Szakos Andi Játék

Játék – új dallal jelentkeznek Szakos Andi és Barátai (dalpremier)