Sly és Svarci csütörtöktől megvalósítják szökési tervüket

Hirdetés

 

Hirdetés

A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása,
és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.

Hirdetés


Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben.

És miközben Ray a világ egyik legjobban őrzött börtönéből próbál megszökni, szép lassan a kép is összeáll: kik és miért akarják örökre kiiktatni.

A két ikonikus akciósztár egy filmben mutatja meg a világnak, hogy együtt bármire képesek. Akár egy szuperbiztonságos börtönből is képesek megszökni, és nevükhöz méltóan ezt profin kivitelezik. Mert a legkeményebb börtönből egyedül nincs kiút.

Szinkronos előzetes:
{youtube}ErrgePPcNXE{/youtube}

 

Eredeti cím: Escape Plan

Műfaj: akció/thriller

Rendező: Mikael Hafström

Forgatókönyv: Miles Chapman, Jason Keller

Szereplők: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vincent D’Onofrio, 50 Cent, Sam Neill, Vinnie Jones

Hossz: 116 perc

Bemutató dátum: 2013. október 24.

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronos

Eredeti honlap:

http://escapeplanmovie.com/
www.facebook.com/provideofilm

 

Mondd el a véleményed

Interjú Dobó Katával

Puskás Peti két lányt szeret!