Sold my soul – új klip a Pink Dragontól

Pink Dragon fotó - Czapár János
Fotó: Czapár János -https://www.facebook.com/czaparphotography/
Hirdetés


Sold my soul címmel új klippel jelentkezett a budapesti hard rockduó Pink Dragon. Jónás Adriennel és Triesz Lászlóval ennek apropóján beszélgettünk.

Fotó: Czapár János – https://www.facebook.com/czaparphotography/

Milyen volt, hogy éltétek meg a forgatást?

Már jóval előtte készültünk rá, volt egy körülbelüli elképzelésünk, hogy mit szeretnénk. A forgatást nagyon élveztük, hihetetlenül jó és laza hangulatban telt. A végére kicsit elfáradtunk azért, de a felvétel alatt mégis tele voltunk energiával, igyekeztünk mindent beleadni, hogy a végére egy igazán energikus, rockkos hangulatú klip kerekedhessen ki belőle. A rendezésben, illetve az operatőri munkákban Hanák Pötyi és Fábián Nóra voltak a segítségünkre, a vágás és az utómunka pedig Jónás Marianna nevéhez fűződik, akiknek ezúton is köszönjük a munkájukat.

Hirdetés

 

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánljátok a dalt és a klippet? 

 

Hát erre nehéz válaszolni, nem szeretnénk meghatározni egy konkrét célközönséget. Zenét, dalokat írunk, mert ezt szeretjük csinálni, ez tölt fel igazán minket és bízunk benne, hogy aki meghallgatja az eddigi dalainkat, annak ez az érzés átjön. A Sold My Soul a rock sztár életérzésről szól, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek azonosulnia kell vele. Szerintünk egy dal akkor igazán sikeres az előadó számára, ha bár nem mindenkinek üzeni ugyanazt, de mégis sokakat megérint.

Hol forgattátok a klippet?

 

Budapesten a Terem22-ben  került sor a forgatásra. Pötyi ajánlotta ezt a helyszínt és abszolút nem bántuk meg, nagyon megfelelt az elképzeléseinknek és a stúdió csapata is mindenben készségesen a segítségünkre volt.

A Pink Dragon Facebook oldala:

(2) Pink Dragon | Facebook

A Terem22 Facebook oldala:

(2) Terem 22 | Facebook

 

Mondd el a véleményed

Nőnapi versek gyerekeknek

NevemSenki - Verőfény

Verőfény – új klippel jelentkezik NevemSenki