SP NEW WAVE LEMEZBEMUTATÓ NAGYKONCERT

Hirdetés
SP NEW WAVE LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJÉN JÁRTAM..

Tavaly novemberben jelent meg Éder Krisztián SP új albuma, ami a New Wave címet viseli. A lemezbemutató koncertre pedig tegnap este, azaz április 28-án, este 20 órakor került sor a Millenáris Teátrumban.

Hirdetés

A koncert kezdése előtt több mint egy órával már rengetegen vártak a Millenáris Parkban. Lányok beszélgettek és nevetgéltek izgatottan és feszülten, némelyikük I ♥ SP pólóban veszített, mindenki várva-várta a bejutást a nagykoncertre. Az előcsarnokban fodrászok és hostessek fogadtak, működött a ruhatár is. A dühöngőben lehetőség volt leülni is, ugyanis a lelátót nem tolták ki, így mindenki kényelmesen elfért és tökéletes rálátás volt a designelemekkel ellátott színpadra.

Miután mindenki megtalálta a helyét, kezdetét vette az őrület. Százak kiáltották egyszerre, hogy, „Hé SP, mi van már, mindenki kiabál, SP, hé, hé SP!”
Az elő zenekar Zentai Márk Infusion volt, Márkra és göndör fürtjeire gondolom mindenki emlékszik, a Ments meg szerelem.. anno kifolyt a rádiókból, azóta levágatta a haját és kinőtte ezt a kisfiús style-t is. Az együttes kb. 4 dal erejéig maradt, köztük volt az aktuális egyik kedvencem, a Coldplay Paradise.
Aztán lekapcsolódott az összes fény és megjelent egy függöny a színpad közepén, majd felcsendült az új lemez első dala, a Furcsa hétköznapok. A színpadot megtöltötték a R3D ONE táncosai, illetve a zenészek, majd megjelent SP és lehullt a függöny… Akkora üdvrivalgás tört ki, hogy átmenetileg megsüketültem, vakuk villogtok, fényképezők és telefonok mindenütt, eluralkodott a közönségen az őrjöngés. A közel 2 órás koncerten szépen sorban meghallgathattuk Krisztián legjobb dalait. Két nem saját szerzemény is helyett kapott a listában, az egyik Hurts-től a Wonderful Life volt, a másik pedig SP éppen aktuális kedvenc előadójától, a kedvenc dala, Will Young Jelausy-je volt. A vendégelőadó Lola volt, közösen előadták a Más lettél akusztikus változatát.
Egyszer csak a tetőről beengedtek egy zongorát és SP eljátszotta Brasch Bence karácsonyi dalát és az egyik kedvenc számomat, a Kelts felt. A koncerten SP háromszor öltözött át, személyes kedvencem egy fekete bőrdzseki volt, amit a Szexből 10 című dal közben viselt. Aztán jöttek a rappes dalok, az underground himnusz, a Mese, illetve az Állj meg, amellyel berobbant anno a köztudatba, itt megcsodálhattuk SP-t trikóban is, igen, tényleg elég jól kigyúrta magát. A koncert főmondata talán a „TEGYÜK RÁ” felkiáltás volt, amit többször hallhattunk a dalok között. Sajnos Fluor nm színesítette a koncertet, de azért a Partyarcot elnyomták, persze a végére átváltottak akuszikból Pixa remixére, közben a táncosok olyan koreográfiát mutattak be, hogy még követni is nehéz volt, ezúton is köszönjük Dükinek a koreográfiát, mert iszonyatosan színvonalas és lenyűgöző volt.
A visszataps után, még meghallgathattunk két dalt és sajnos véget ért a koncert!
Számomra az év legszínvonalasabb koncertje volt a tegnapi, minden nagyon szervezett volt, egyedül talán a vokál nem tetszett, de a hangszerelések, illetve színpadi jelenlét elfelejtette velem ezt az apró „szépséghibát”.

Hirdetés

Gratulálok a szervezőknek, a táncosoknak, a menedzsmentnek és persze azt este főszereplőjének SP-nek is, mert ez nem egy megszokott zenés 2 óra volt, hanem egy valódi élmény. Aki kihagyta bánhatja..

xx,
zsanika

Mondd el a véleményed

Árral szemben III. rész Johnny Depp: Hollywood helyett a kalóz-élet

Fia születik Király L Norbinak