Ősszel ismét X-Faktor! Ma estétől lehet jelentkezni!

Hirdetés


2012 őszén ismét folytatódik a népszerű X-Faktor, immár a harmadik évadával. Az énekes tehetségek ma estétől már jelentkezhetnek a nagyszabású showműsorba az RTL Klub weboldalán.

Hirdetés

Hirdetés

Az X-Faktor 2010-ben és 2011-ben is óriási sikerrel futott a televízióban: tavaly és tavalyelőtt is az év legnézettebb műsorai az X-Faktor adásaiból kerültek ki (a 18-49-es korosztály és a teljes lakosság körében egyaránt). A műsor döntősei ma is sztárok, a győzteseken, Vastag Csabán és Kocsis Tiboron kívül is rengetegen büszkélkedhetnek sikeres nagylemezekkel, teltházas koncertekkel, akik emellett a hazai zenei világ keresett tagjaivá is váltak. A rendkívül népszerű évadok után nem volt kétséges, hogy idén is útjára indul az X-Faktor. A műsorba oyan leendő popcsillagokat keresnek, akikért nézők milliói rajonganak, akik stílusukkal, egyéniségükkel és nem mellékesen tehetségükkel sztárokká válhatnak.

Akik úgy érzik, hogy meg van bennük az a bizonyos x, jelentkezésüket leadhatják a csatorna weboldalán és akár sms-ben is. Bővebb információk: www.rtlklub.hu.

Forrás: RTL Klub

Mondd el a véleményed

SZINES VILÁG

Varga Viktor kisöccse debütál! Újabb művészlélek a családban!