Story Ötcsillag Díjátadó Gála: ahogy a divatikon.hu látta

Hirdetés
 

Idén tizenharmadik alkalommal osztották ki a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán az Érték- és a Közönségdíjakat.

A nagy hóesés miatt kicsit késve kezdődött meg a díjátadó szombat este, de annál izgalmasabb volt. Ahogy beléptünk a díjátadó termébe, fantasztikus érzés kapott el minket. Kicsit olyan volt, mintha egy Oscar díjátadón lettünk volna, persze kicsiben. Nagyon kicsiben. A terem csillogott a reflektoroktól, a fényképező gépek vakuitól. Nagyon sok sztár volt jelen e neves eseményen. Szebbnél szebb ruhákban pompáztak a hölgyek. A gála háziasszonya Szulák Andrea volt, társa pedig Ómolnár Miklós, a Story Magazin főszerkesztője.

Hirdetés

Az est első részében az Érték-díjakat adták át. Ez egy olyan díj, melyet a szakma ítél oda a győzteseknek. A díj felkonferáló szövegét a legendás Vitray Tamás mondta el. Hihetetlen jó érzés volt ilyen nagy múltú tévés személyiséget látni.

A szakmai díjat Trokán Anna, Gémes Antos, Váczi Eszter és Egri Viktor vehette át. A közönség által beküldött szavazatok alapján a Story Ötcsillag díjat a következő kategóriákban adták át:

az év műsorvezetője Gundel Takács Gábor

az év műsorvezetőnője Várkonyi Andrea

az év televíziós produkciója az X-Faktor

a  Leg-leg-leg-díj a ValóVilág

az év énekese Tóth Gabi

az év színésze Fenyő Iván

Mindenki tartott köszönő beszédet, de talán Trokán Anna beszéde volt nagyon elgondolkodtató. Szerinte fontos, hogy mindig légy őszinte, légy önmagad, mert az emberek ezt szeretik. Váczi Eszter így fogalmazott: „Nem kell bulvárhősnek lenni, ahhoz, hogy elismerjenek”.

Minden kategória győzteséről kis összeállítást nézhettünk meg óriás kivetítőn, mielőtt átvették a díjat. Nekem, személy szerint a Fenyő Ivánról készített kisfilm tetszett. Egyszerre volt drámai, romantikus, humoros és komoly. Az ezerarcú színész is meglepődött, hogy ő nyerte el a díjat, de nagyon boldog volt, hogy idén őt választotta meg a közönség a legjobb színésznek. “Az olvasó és a néző a legfontosabb közeg. Nagyon örülök neki, hogy van egy ilyen esemény, aminek a hátterében a tömeg áll, és persze a legolvasottabb lap. Nagyon boldoggá tett, hogy szeretnek, és elismernek az emberek” – mondta Iván a díj átvétele után.

Tóth Gabi igazi vagány csaj, és ezt most sem leplezte öltözékével, mely kihívó volt és a tőle megszokott merészséggel falatnyi ruhadarab. A sikert sikerre halmozó énekesnő lányos zavarában nehezen találta a szavakat: „Én úgy gondolom, hogy az olvasóktól, nézőktől érkezik mindig a legnagyobb visszaigazolás, ezért tartom olyan nagy dolognak, hogy számomra ezt a díjat a közönség szavazta meg.”

A Story Ötcsillag Díjátadó Gála különlegessége, hogy a nyertesek elnevezhetnek egy csillagot. Fenyő Iván a Győzelem nevet adta, Tóth Gabi kutyájáról, Chubakkáról, Várkonyi Andrea kislányáról, Nóriról nevezet el.

Nagyszerű estének lehettünk tanúi. Hamarosan interjúkat láthattok Takács Nicolassal, Fenyő Ivánnal és sok más sztárral. Emellett Barátok Közt éreztük magunkat, és mikrofonvégre kaptuk a szereplőket is, és érdekes dolgokat tudtunk meg.

Fotógaléria a gáláról! Klikk ide!


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.05.

Mondd el a véleményed

Tolvai Reni rajongói sem tudtak smst küldeni!

Story Gála: Az első bálozó szemével!