Szabályok férfiaknak, avagy így lesz minden tökéletes 

Hirdetés

A nők igazán szeretnek várakozni, tehát imádják az előjátékot. Ezt sok férfi nem érti meg, pedig ennek is megvan a maga varázsa. Egyáltalán nem kegyetlen, csak meg kell érteni, hogyan működik a dolog. Ahhoz ugyanis, hogy a hölgyek izgalomba jöjjenek, nagy szükségük van egy kis játékra, hiszen ettől borulnak igazán virágba, növeli a vágyat, de nem adja meg a végső örömet. Szimplán várakoztat. 

 

Ebben arról számolunk be részletesebben, hogy milyen az igazi előjáték.

Hirdetés

 

Mindent vagy semmit?

 

Az emberről tudni lehet, hogy mindig azt akarja, amit nem kaphat meg. Legyen szó akár egy tárgyról, akár egy másik személyről. Ilyen a természetünk, ami ellen nem tudunk mit tenni, de igazából nem is kell. Nincs szükség arra, hogy mindent azonnal megkapjunk, ezt a hölgyek is így gondolják, ezért imádják az előjátékot. A Szeresdmagad.hu szexuális segédeszközeinek köszönhetően pedig a dolognak unalmasnak sem kell lennie. Egy párvibrátor, esetleg egy bondage készlet remek választás, ha izgalomba akarjuk hozni a másikat. 

Hirdetés

A legjobb, ha néhány technikát beleszőve már az előjáték hozzátartozik az aktushoz. Észre sem fogjuk venni, de a másik sokkal gyorsabban beindul, sokkal éhesebb lesz, ami mindegyik fél számára előnyös helyzet. Ehhez azonban önkontrollra lesz szükség, hiszen nem szabad azonnal mindent odaadni. 

 

Nincs teljes örömadás

 

Egy nőismerő úriember tudja, hogy minden hölgy más és más. Ami az egyik nőt azonnal beindít, az a másikat elrettenti, kizökkenti, ezáltal még távolabb kerül az orgazmushoz. Nem árt először kiismerni a másikat és ha találunk valamit, ami teljes mértékben lázba hozza a másikat, akkor sem kell azonnal mindent odaadni belőle neki. Használjuk ki a várakozás erejét, adjunk kevesebbet, főleg az elején. 

 

Amikor a hölgy már igencsak belemelegszik a dologba, akkor vegyünk vissza a tempóból, lassítsunk le, álljunk le, majd mondjuk neki azt, hogy még nincs itt az idő. Jöhet minden elölről kezdve, így amikor ismét nem kapja meg azt, amire vágyik, még jobban akarja. A várakozás érzése nagyon izgalmas tud lenni, amit a férfiak sokszor el sem tudnak képzelni. Húzzuk egy kicsit az időt, de azért ne vigyük túlzásba se. A szexuális segédeszközökkel pedig még izgalmasabbá tehetjük a dolgot.

 

Mi a helyzet a fizikai gátakkal?

 

Ez egy olyan dolog, ami sok esetben megakadályozhatja a vágyak teljes kielégítését. Gátat szab a beteljesülés előtt, rávesszük a másikat, hogy csak a mostra figyeljen. A hölgyek akkor veszítik el az önuralmukat, ha teljesen el tudnak engedni, ilyenkor pedig szinte ki akarnak ugrani a bőrükből. 

 

Vetkőztessük le a hölgyet, de hagyjuk rajta a fehérneműt. Tudjuk, hogy ez nehéz, de ahelyett, hogy azonnal leszednénk róla, játszadozzunk el ott egy ideig. Simogassuk, csináljunk szinte mindent úgy, ahogy azt akkor tennénk, ha meztelen lenne. Egészen addig mehet a dolog, amíg szorítást nem érzünk az arcunkon.

Mondd el a véleményed

A környezetbarát vászonkép mint modern lakásdekorációs trend

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot 2023. július 11-ei nyerőszámai