A Karmapolis, Szécsi Böbe és az Eurovízió

Hirdetés

Hirdetés
karmapolis

Most szombaton, 2016.január 30-án hallhatják a rajongók a Karmapolist és Szécsi Böbét A Dalban. Mint azt Böbétől megtudtuk, már javában, folyamatosan próbálnak.”Sok minden most jön ki velünk kapcsolatban a médiában: bemutatják a dal akusztik verzióját is, szóval mondhatjuk, hogy nagy lesz, sőt már most is nagy a pörgés… A lényeg viszont talán nem is annyira ez, hanem sokkal inkább az, hogy van egy dalunk ismét, amit bemutathatunk a nagyérdeműnek. Úgy gondoljuk, hogy igen érdekes színfolt lehet a dalunk, mivel messze nem mondható tipikus, nagyívű, klasszikus eurovíziós slágernek.”

Ami a dal hangszerelését illeti, erről a fiúk így nyilatkoztak: “A dal hangszerelését kifejezetten úgy készítettük el, hogy az inkább az izgalmas, semmint a sablonos legyen, és természetesen jól alátámassza Böbe remek hangját! Ráadásul az akusztik verzióban méginkább átgondoltuk a dalt, ismét egy új köntöst kapott, amely csak még izgalmasabbé teszi a munkát számunkra.”

Hirdetés

De miután annyit beszéltünk a Karmapolis daláról, íme, hallgassuk meg Szécsi Böbéék nagyon igényesre sikeredett szerzeményét:

Mint azt a csapattól megtudtuk, a céljuk az, hogy a dalukat minél jobban előadják. Az pedig már csak a hab lenne a tortán, ha a produkció a zsűri és a közönség tetszését egyaránt elnyerné.

Ami a látványt illeti, nos, ezzel kapcsolatban is sikerült megtudnunk néhány apróbb kulisszát: “Egy különleges megjelenésre készülünk, egy hazai designer, Molnár Annamária ruháit fogjuk hordani, mivel fontosnak tartjuk, hogy ha már a rivaldafénybe kerülünk, akkor már rokonművészeteket is segítsük. Most először fogja a zenekar munkáját segíteni két vokalista hölgy is, Moravszki Enikő és Gőbölös Kriszta.

Ami a fellépésekhez kapcsolódó kulisszákat illeti, különösebb rituáléja nincs a csapatnak, hacsak nem annyi, hogy előszeretettel mondogatják egymásnak: “Csak élvezd! Éld meg!

Mi pedig mi mást kívánhatnánk a csapatnak, mint egy parádés “Dalolást”!

Széles L. Gábor
2016.01.27.

Mondd el a véleményed

Fehérvári Gábor szerint a lazaság szexi

Kabai Alex a Szabadságról énekel a DAL-ban