Szendy Szilvi – A boldogsághoz nem vezet út, az út maga a boldogság…

Hirdetés

 

Nagy örömünkre stúdiónkban köszönthettük Szendy Szilvit, aki természetességével, közvetlenségével, vidám pörgős természetével szinte azonnal levett minket a lábunkról.Szilvi nagyon intuitiv, elbűvölő jelenség, igy aztán fotósunkat is inspirálta. Reméljük a képek elnyerik mindenki tetszését!


 Fotógaléria Szilviről ide kattintva!

Hirdetés

Szendy Szilvi a Budapesti Operettszínház egyik legfiatalabb szubrettjeként szerződött a Nagymező utcai teátrumhoz. Szinte rögtön főszerepeket kapott, eljátszotta Mit A mosoly országában, Marcsát a Mágnás Miskában, Lizát a Marica grófnőben, Olgát A víg özvegyben. Ő alakítja a leghosszabb ideje Stázit Kálmán Imre A Csárdáskirálynő című művében. A Pesti Broadway-n jelenleg is fontos operett-szerepeket játszik: Lili bárónő (Clarisse), Bál a Savoyban (Tangolita), A Bajadér (Marietta), Cigányszerelem (Jolán), januártól pedig a Viktória Riquettjeként látható. Pályáján más műfajokban is bemutatkozhatott.

A Bársony Rózsi emlékgyűrűvel kitüntetett szubrett a világ számos országában vendégszerepelt, Németországtól Finnországig, Ausztriától Japánig.Riportunkból azt is megtudhatod, hogy hová készül a közeljövőben.

Nézd meg interjúnkat Szilvivel:

 {youtube}8wtBTBaKkdU{/youtube}

 

 Fotógaléria Szilviről ide kattintva!

 

Mondd el a véleményed

Jöjjön egy kis jazz…ez jó lesz!

Összeomlik Anikó az Éjjel – Nappal Budapestben?