Szenvedélyes hobbiszakács kerestetik!

Hirdetés


Javában zajlik a jelentkezés A Konyhafőnök című új műsorra: alig egy hét alatt több, mint ezren érezték úgy, bátran megmutatnák szakácstudományukat ország-világ előtt.

Az RTL Klub továbbra is várja azok jelentkezését – a hivatásos séfek kivételével – akik otthonosan mozognak a konyhában, szenvedélyük a főzés, és nem riadnak vissza attól, hogy éles helyzetben is kipróbálják magukat.

– Szerintem ez egy fantasztikus lehetőség azok számára, akik imádnak főzni, kreatívak, és ha kell, improvizálni is tudnak – mondja Mautner Zsófi, a műsor szakértője. – Mindegy, hogy az élet mely területén dolgozik valaki, bátran jelentkezzen, ha mindig is a főzés volt az igazi szenvedélye. A fődíj mellett az is motiváló lehet, hogy további képzési lehetőség várja majd a győztest – teszi hozzá az Ízes élet háziasszonya, aki maga is diplomatából lett gasztroblogger, vagyis tudja, milyen az, ha valaki követi az álmait és tesz azok beteljesüléséért.

 A versenyzőket szakmai zsűri fogja értékelni, akik nem lesznek kíméletesek, amikor a feladatokat osztják vagy megkóstolják az elkészült fogásokat. Ám a tét sem kicsi: a győztes tízmillió forintot nyer!

 Mautner Zsófi a 8.08 – Minden reggelben is mesélt a versenyről:
 Jelentkezni az RTL Klub honlapján lehet: http://rtlklub.hu/akonyhafonok/

Mondd el a véleményed

A szakmai zsűri kiválasztotta a Magyarország szépe döntőjének mezőnyét

Meddig szoptassunk?