Szépligeti Fashion divatbemutató a Trafiq klubban

Hirdetés
Budapest egyik legtrendibb szórakozóhelyén a Trafiq klubban kerül bemutatásra  December 1-jén, szombaton  Szépligeti Ágnes divattervező legújabb őszi-téli kollekciója,  a La Vita Moda Modellügynökség szervezésében.


Hirdetés

Konkoly Ági-Miss Universe Hungary 2012, Szépligeti Ágnes ruhájában (Fotó: Kaszás Bence)

Hirdetés

A tervezőnő korábbi kollekcióit már több jelentős rendezvényen bemutatta, mint például a BFW 2010, Fashion Deluxe ’11-’12, TV2 Ügyfélparty. Stylist-ként Sütő Enikő modell iskolájában, és a Viva TV-n aMayo Chix Divatvilágban láthattuk korábban, de rendezvényszervezőként is sikereket ért már el.A Trafiq klubban December 1-jén a rendezvényre érkező első 100 vendég értékes

ajándékcsomagot kap partnereinktől és a Villa Sandi jóvoltából welcome drink-kel fogadunk mindenkit! A divatbemutató előtt 20 órától ingyenes fodrász és smink sarokkal várja a szépülni vágyókat a Revlon Professional és a Kreatív Sminkműhely csapata, de sok-sok további meglepetéssel is kedveskedünk még a korán érkezőknek.

22 órától kezdődik a divatbemutató, közben pedig fellép Bardóczy Ilka rúdtánc bajnok (Dollhouse) és Jennifer Mendelson énekesnő (X Faktor). A modelleket a La Vita Moda Modellügynökség biztosítja a bemutatóra, de a modellek közt lesz Miss Universe Hungary 2012 Konkoly Ági és Miss Princess of the year 2012 Nádor Szilvia is. A műsor után a Trafiq klub folytatja szombat esti zenés programját.


Partnereink:

Revlon Professional Style Masters – „A Stílus Mesterei.”

Kreatív Sminkműhely – „Színezd magad Trendivé!”

World Class International – Fitneszklub-hálózat

Villa Sandi – A Prosecco hazai forgalmazója

Sandy Bizsu – ,,Kiegészítjük a divatot.”

ORPE Beauty – Prémium kategóriás szépségápolás

Dollhouse Táncstúdió – „A nőiesség művészete.”

La Vita Moda – Modell/hostess/statiszta ügynökség

Belépés hölgyeknek ingyenes, uraknak 2000 Ft, ami teljes egészében lefogyasztható!

Helyszín: Trafiq klub,1051 Budapest, Hercegprímás u.18.

 
Mondd el a véleményed

Vastag Csabával indul a különleges zenei műsor!

alt

X-faktor,ahol a barátságok kezdődnek!