X-faktor,ahol a barátságok kezdődnek!

alt
Hirdetés

Tehetségkutató, énekverseny, show-műsor, ez lenne az X-faktor. Ám igazából a színfalak mögött igaz barátságok is kialakulnak. Hiszen a versenyzőknek ezekben a nehéz időkben mindennél jobban szükségük van egy barátra. Ilyen példa a 2. szériából ismert Gyurcsík Tibor és a nyertes, Kocsis Tibor. A két srác már a műsor elején megtalálta az összhangot és barátságuk a verseny végetértével sem tűnt el.

alt

Hirdetés
Igaz barátságuk pillanatainak mi is tanúi lehettünk november 25-én a Rózsa Művelődési Házban. Nagyszerű műsort csináltak, mindketten nagyon felszabadultak voltak és vég nélkül ontották magukból a viccesebbnél viccesebb történeteket. Az énektehetségükben soha sem kételkedtünk, így a meglepetést a dalok és a műsor hangulata okozta. Mindenféle műfajból adtak elő nótákat a nagyon lassú szerelmestől a legbulisabbig. Felcsendültek saját számok is, a legnagyobb sikert, a Lásd a csodát című dal aratta, amit a nézők is örömmel énekeltek. A műsornak keretet adott a Titanic című film, hiszen megmondták a nézőknek, hogy ez a műsor sokkal hosszabb lesz, mint a 3 órás film, és folyamatosan tájékoztatták is őket, hogy látják-e már a jéghegyet. A zongora kíséretet Leszkovszki-Tóth Éva adta, aki aznap ünnepelte születésnapját, a figyelmes fiúk természetesen fel is köszöntötték egy csokor virággal és egy csoki tortával.

Hirdetés
alt

Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett, amikor megérkezett az Apollo 23. A három fiú hatalmas ovációt váltott ki a közönségből. Elénekelték az X-faktorban is nagy sikert aratott Patience című dalt, de emelett saját számukat is előadták.

A műsor lezárásaként pedig együtt állt színpadra az 5 fiú, szintén egy Take That dallal. Ha nem tudnánk, hogy nem együtt dolgoznak, hihettük volna azt, hogy egy új 5 tagú fiúbandával állunk szemben. Ráadásként halhattuk a Győztes dalát, ami méltó befejezése volt ennek a hangulatos estének.

Írta: Wukovics Vivi 2012.11.26.

Mondd el a véleményed

Szépligeti Fashion divatbemutató a Trafiq klubban

Dukai Regina fanatikus Karácsony imádó! Már az ajándékokat is megvette!