Szeptember 7-től újra X-Faktor Magyarországon!

 

Szeptember 7-én útjára indul a bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvendő zenés tehetségkutató, az X-Faktor 2013-as, negyedik évada.

Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük a megújult mentorgárdával. A mentori teendőket Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert valamint a 2012-es X-Faktor győztesének mentora, Geszti Péter látja el.
A két estés élő show műsorvezetői Lilu és Istenes Bence lesznek. Bár mindkettőjük évek óta vezet műsort az RTL Klubon, ez az első alkalom, hogy a páros együtt dolgozik.

„Bencével hamar megtaláltuk a közös hangot. Szerintem jól kiegészítjük egymást, hiszen még a humorunk is hasonló. Örülök, hogy vele vezethetek műsort, ráadásul az X-Faktort” –árulta el Lilu, akinek műsorvezető-társa, Istenes Bence is várja már a show kezdetét.

„Hatalmas öröm számomra, hogy az X-Faktorban műsorvezetőként bizonyíthatok. Az pedig külön öröm, hogy Liluval vezethetem a műsort, akivel mindig is egy húron pendültünk. Mindemellett pedig az After X-t is én vezetem, ahol minden kulisszatitokra, apró részletre fény derül majd. Ígérem, hogy a versenyzők és a mentorok is „vallani fognak”!” – tette hozzá Istenes Bence.

Természetesen idén is rengetegen szeretnének az elődök – Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő és a többi X-Faktor felfedezett – nyomdokaiba lépni, köztük zenekarok is, akik idén szintén bizonyíthatnak az X-Faktorban.

Hogy kikből válhatnak országszerte híres és elismert énekesek és kiben van meg az a bizonyos x-faktor, szeptember 7-én, 20:00-tól kiderül. Az X-Faktor kísérőműsora, az After X Istenes Bence vezetésével az RTLII-n lesz látható 22:00-tól.

Mondd el a véleményed

Keleti Andrea: Nagy megtiszteltetés számomra!

Gyere Velem újratöltve! – A tizenkettedik