Keleti Andrea: Nagy megtiszteltetés számomra!


Különleges feladatot kapott a minap Keleti Andrea! A táncosnő lesz ugyanis az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Kürtőskalács Fesztivál háziasszonya!

Andi alakja tökéletes, de mint minden nő, időnként bizony ő is elcsábul. Tánciskolája bejáratnál egy kürtőskalácsos áll nap, mint nap, a finom illatok pedig megteszik hatásukat. Így hát nem is csoda, hogy Keleti Andrea örömmel vállalta el az I. Kürtőskalács Fesztivál szervezőinek felkérését, miszerint ő lesz az októberben debütáló rendezvény háziasszonya!

 „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a gasztronómia szerelmeseként felkértek erre a rendezvényre. A kürtőskalács, mint hungarikum, biztos, hogy rengeteg embert kicsalogat majd a Városháza Parkba, hisz ki ne vágyna a népszerű nyalánkságra? Szerintem a kürtőskalács fogyasztásnak van egy sajátos hangulata, ez egy elengedhetetlen kelléke a nyaralásnak, de egy fesztivál, és a karácsony sem létezik a kalács ínycsiklandó zamata nélkül. Én is az orrom után haladok ilyenkor, megérzem azt a mennyei illatot, és aztán nem bírok magammal.”  – mesélte Keleti Andrea.


A Fesztiválon a kürtőskalácsok számos variációban megjelennek majd, de találkozhatunk még sajtkülönlegességekkel, borokkal, pálinkákkal, és kiváló fellépésekkel is a három napos (Október 11-13) esemény során!

És hogy a táncosnő, valamit családja mely ízeket kedveli a leginkább, ha a kürtőskalácsról van szó?

 „A családom ízlése teljesen különböző, négyen négyfelé húzunk, ha az ízekről van szó. Míg én a hagyományos ízeket részesítem előnyben, addig a gyerekek a fahéjasra és a kakaósra szavaznak, a férjem pedig imádja a diósat.”

Mondd el a véleményed

új zenés showműsor az Rtl klubon!

Szeptember 7-től újra X-Faktor Magyarországon!