Szeretném – Új klippel jelentkezett HAXEL

HAXEL
Fotó:Péteri Márk https://www.facebook.com/atomicmedia.kft/

Új klippel örvendeztette meg rajongóit HAXEL, a VINYK formáció rappere. A debreceni rapperrel ennek apropóján ültünk le beszélgetni.

HAXEL
Fotó:Péteri Márk
https://www.facebook.com/atomicmedia.kft/

Hol forgattátok a klipet?

A klipet otthon forgattuk le a kertben, a családom segítségével.

Honnan jött az ötlet, hogy a klipben végig egy könyvet olvass egy fa alatt egy pléden ücsörögve?

Az volt az ötlet, hogy megjelenítem azt, amit most otthon csinálhatunk pl. a kertben olvasás. A klippel hangsúlyozni szerettem volna a dal mondanivalóját. Illetve szembe szerettem volna állítani egymással a világ “zaját” és az otthoni csendet, nyugalmat. Hiszen tényleg nem kérnek tőlünk sokat, csak annyit, hogy, aki teheti, maradjon otthon.

Milyen volt az alkotói folyamat? 

A dal csak egyszerűen megszületett. A jelenlegi helyzet mindenkiben érzéseket kelt, gondolatokat szül, és én ezeket papírra vetettem, így készült el a Szeretném. Azt láttam, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik nem veszik elég komolyan ezt a helyzetet. Arra szerettem volna felhívni a figyelmet, mint ahogy az a dalban is elhangzik: “Most van szükségünk egymásra”. Emellett köszönetet akartam mondani, mindazoknak, akik ezekben a nehéz időkben is kitartanak és küzdenek értünk. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy mindenkinek megköszönjem a segítségét. Különösen Iván Emese Viviennek, aki hangjával színesítette a dalt.

Te hogy éled meg ezt a karantént, meg a most bejelentett kijárási korlátozást?
Elképzelhető, hogy készül esetleg egy “karanténlemez” az elkövetkező – egyelőre ismeretlen ideig tartó – kijárási korlátozásos időszak alatt?

Olyan, hogy „karanténlemez” nem lesz. De biztosan sok érzést fog kiváltani, ez a nehéz időszak belőlem is, amiből születhetnek új dalok. Egy ideje már dolgozom egy saját kislemezen, amit szeretnék kiadni még ebben az évben. Azon fogok most elsősorban tovább dolgozni.

Van bármi, amit még szeretnél esetleg elmondani?

Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak mindazoknak is, akik segítettek a dal elkészülésében. Különösen Iván Emese Viviennek, aki hangjával színesítette azt.

Haxel Facebook oldala:
https://www.facebook.com/haxelofficial/

Mondd el a véleményed

K-Faktor, PamKutyáék tehetségkutatója – élőben a Divatikonon

Bekötött szemmel – a CRUX újdonsága