Sztárdömping a Hard Rock Café megnyitó buliján!

Hirdetés

Vörös szőnyeg, tradicionális gitártörés, sztárok, exkluzív Fun Lovin’ Criminals koncert és fergeteges hangulat. Ez jellemezte a budapesti Hard Rock Cafe hivatalos megnyitó buliját, amelyen legendás hazai zenészek és sportolók mellett az étteremlánc nemzetközi vezetői is részt vettek.

     

Hirdetés

Vakuk kereszttüzében, motoros felvezetéssel, stílusos old timer autókkal érkezett a Vörösmarty térre a Fun Lovin’ Criminals, Ákos, Rogán Antal, az V. kerület polgármestere és a Hard Rock Cafe vezérkara nem kis feltűnést keltve. A csapat hét gitár ripityára törésével hivatalosan is megnyitotta az étteremlánc első magyarországi üzletét.

Hirdetés

A látványos gitártörésre nem csak a járókelők voltak kíváncsiak, hanem a megnyitóra érkezett hírességek is. A budapesti Hard Rock Cafe buliján többek között ott volt Charlie, Bródy János, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Tóth Gabi, Kovács Ági, Madaras Norbert, Gergely István, Nagy Ervin, Lakatos Márk, Árpa Attila, Rákóczi Feri, az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Szabó Zsófi, Baronits Gábor, Dopeman, Baritz Gergő és Fehér Balázs. Hajas Laci és Balázs Fecó is elhozta fiát a legendás Hard Rock Cafe hazai megnyitójára, míg Hadas Krisztina lányával töltötte az emlékezetes estét.

Az este azonban a gitárok összetörése mellett másról is szólt. A Hard Rock Cafe nem csak lenullázott, adott is. Az étteremlánc a Snétberger Zenei Tehetség Központ számára ajánlott fel hangszereket. A Hard Rock kultúra egyik legfontosabb eleme a jótékonyság. Az üzletlánc életének minden nagyobb eseményénél igyekszik megragadni az alkalmat, hogy tegyen valamit a világért, amelyben élünk. A földkerekség számos pontján olyan hagyományt teremtő akciója van a Hard Rock-nak, mint például a mellrák elleni Pinktober kampány vagy az éhezés ellen küzdő Imagine. A budapesti megnyitó alkalmával jótékony licit indult Ákos dedikált hangszeréért. Az énekes-dalszerző szintetizátora a megnyitón jutott el új gazdájához.

„Csaba testvér alapítványával régóta kapcsolatban vagyok. Évekkel ezelőtt egy rangos szakmai díjhoz kapcsolódó pénzjutalmat ajánlottam fel, 2010 végén a Budapest Arénában adtam jótékonysági koncertet a javukra a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében. Utaztam Erdélybe a cipősdoboz-akcióval, énekeltem árváknak a parajdi sóbányában, jelen voltam a Szent Borbála otthon megnyitóján. Örülök, hogy újra segíthettem és jó helyre kerül az árverésen befolyt összeg” – árulta el az épp londoni koncertjére készülő Ákos.

„A Vaterán eddig több mint 50 sikeres jótékonysági aukciót szerveztünk, ezekből 41 millió forintot gyűjtöttünk össze mostanáig karitatív célra. Ákos és a Hard Rock Café kezdeményezése révén egy újabb fontos ügyet támogathattunk, ráadásul a győztes egy unikális tárggyal gazdagodott” – mondta el Csupor Erik, az ország legnagyobb aukciós portálját is üzemeltető allegroup.hu Kft. ügyvezető igazgatója.

A páratlan szintetizátor és az aukcióval egybekötött adományozás révén a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkáját többszázezer forinttal támogatta a Hard Rock Cafe. Az Alapítvány a ferences rend által működtetett nevelőotthonokat és iskolákat segíti, árva gyerekek szociális nevelését és intellektuális fejlődését biztosítja.

A zártkörű buli hangulatáról a Hard Rock Rising hazai döntőjének nyertese, az Ivan & the Parazol és a kifejezetten a megnyitóra hazánkba hívott amerikai banda, a Fun Lovin’ Criminals koncertje gondoskodott. A hazai hírességek hajnalig ünnepeltek a belváros szívében.

Hard Rock International

A világ 53 országában, összesen 174 helyszínnel – beleértve 138 kávézót, 16 hotelt és kaszinókat – a Hard Rock egyike a világ legelismertebb márkáinak. Eric Clapton gitárjától kezdve a világ legnagyobb zenei relikvia-gyűjteményének tulajdonosa, ezek a tárgyak világszerte megtekinthetők a Hard Rock Cafe-kban. Híres továbbá a divattal és zenével kapcsolatos gyűjthető tárgyairól, élőzenés fellépő-helyeiről és díjnyertes honlapjáról. Két zászlóshajója a Tampában és Hollywoodban található Seminole Hard Rock Hotel és Kaszinó, emellett Las Vegasban, Biloxiban, Orlandóban, Chicagoban, San Diego-ban, Pattayan, Balin, Macauban, Penangban, Szingapúrban, Punta Canaban és Panamában is várja vendégeit. 2012-ben Kankunban és Vallartán, 2013-ban pedig Riviera Mayan, Magyarországon és Abu Dhabiban tervezi újabb hotelek és kaszinók nyitását. A Hard Rock International a Seminole Hard Rock Entertainment Inc. tulajdona.

További információkért látogasson el a következő oldalakra: www.hardrockhotels.com; www.hardrock.com

Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Nagy meglepetés érte Szirota Jennifert! Találkozott kedvenc dalának előadójával!

Efottoznak a legkarcosabb alter bandák! A Carbonfools, a Compact Disco és a Neo is fellép Velencén