Sztárparádé a Fitbalance díjátadón

Hirdetés

 

A Fitbalance Európa egyik legnagyobb wellnes-fitness tömegrendezvénye. A sportesemény főszervezői első alkalommal szervezték meg a Fitbalance Award gálát, ahová meghívást kaptak a hazai fitness, wellness és üzleti világ meghatározó szereplői és a média kiemelkedő személyiségei is.

Hirdetés

 

Díjat kapott többek között Rubint Réka, Béres Alexandra, Kiss Orsi, Nagy Adri, Szabó Zsófi és Szabó Melinda is. A díjátadók is hazánk legismertebb sztárjai voltak: Iszak Eszter, Zsidró Tamás, Sarka Kata, Zimány Linda,Radics Gigi, Rippel Feri, Ungár Anikó, Sütő Enikő, Bertók Maya, Szunai Linda, DJ Dominique, Marenec Fruzsina, Sándor Orsi és Felly K. A teltházas rendezvényen élő koncertet adott Nagy Adri. Az este két házigazdája Müller Attila és Debreczeni Zita volt. A rendezvényen egy igazi divatkatasztrófa is történt…


 

A Biotech Usa Fitbalance Award díjátadó gála először került megrendezésre. A rendezvény a vártnál is jóval sikeresebb lett, szinte mozdulni sem lehetett a tömegben, annyian voltak kíváncsiak a díjátadóra. A fitness és wellness üzletág kiemelkedő szereplőin túl, igazi sztárdömping volt a rendezvényen. A díjátadó keretében Nagy Adri élőkoncerttel szórakozatta az odaérkezőket. Somogyi András stand up-ján pedig mindenki hangosan nevetett. A férfi vendégek legnagyobb örömére a gála alatt egy meghívásos fitnesmodell verseny is zajlott, ahol először a hölgyek fürdőruhában, majd estélyiben léptek színpadra. A verseny győztese a gyönyörű Szűcs Kata lett.


Az este folyamán egy igazi divatkatasztrófa is történt, ugyanis a műsorvezető, Debreczeni Zita és az egyik díjátadó, Zimány Linda teljesen ugyanabban a ruhában jelent meg, amit a színpadon vettek észre. A két barátnő mikor felfedezte a divatbakit, hihetetlenül jól szórakozott, sőt a fotósoknak még pózoltak is az egyforma ruhájukban. Linda megjegyezte, hogy most legalább jól látszik, hogy áll a ruha egy szőke démonon és egy fekete vadmacskán.


A díjazottak között volt a hazai fitnessvilág két királynője Rubint Réka és Béres Alexandra.

 

Béres Alexandra minden idők legsikeresebb magyar fitnessversenyzője, így egyértelmű volt az öt fős szakmai bizottság döntése, hogy ő kapja meg az „Év Fitness versenyzője- Fitness életműdíjat”. Szandra a színpadon köszönte meg az elismerést, melyre nagyon büszke volt s elmondta, hogy a verseny után pár órával külföldre utazik, hogy egy curling bajnokságon vegyen részt.

Rubint Réka edzéseire hétről hétre ezrek látogatnak el. A Fitbalance Award zsűrijének így nem volt kérdés, hogy Réka legyen „Az év női oktatója”. Réka elsősorban férjének, Schobert Norbinak és a követőiknek köszönte meg, hogy az elmúlt években ennyien szerették meg őket és hisznek a módszerükben.


Nagy Adri, Kiss Orsi és Szabó Zsófi is egy- egy kupával térhetett haza. Nagy Adri nyerte meg az év legfittebb énekesnője díjat. Adri minden nap több kilométert fut, emellett rendszeresen jár power plate edzésekre is. Kiss Orsi, a Class fm és az MTV műsorvezetője gyermekkora óta sportol. 11 évig versenyszerűen műkorcsolyázott, majd aerobic és tai bo edzőként dolgozott, legutóbb pedig zumba oktatói vizsgát tett. Szabó Zsófiról köztudott, hogy az egész életet meghatározza a sport. A színpadon kiskutyájának, Gyémántnak köszönte meg leginkább a díjat, mert miatta minden nap rengeteget fut.

Hirdetés


A főszervezők elhatározták, hogy jövőre is megszervezik a Fitbalance Díjátadót, hiszen a rendezvény a vártnál is sokkal sikeresebb lett!

INTERJÚINK HAMAROSAN ÉRKEZNEK!


2012.12.07.

Mondd el a véleményed

Közel 6000 középiskolás Rúg labdába A Coca-Cola cup FOCIbajnokságon

Versenypályáról lépett színpadra Gáspár Laci.