Versenypályáról lépett színpadra Gáspár Laci.

Hirdetés

December tizenegyedikén indul a DoQ új műsora!Az új műsor veszélyes helyzetekbe és extrém járművek közé kalauzol bennünket. A színész Will Mellor és a komikus Kirsten O’Brien megtanul úgy gondolkodni, reagálni, enni, aludni, egy szóval élni, ahogy a különleges járgányok sofőrjei tennék. Kiderült, hogy a 2004-es Megasztár férfihangja, Gáspár Laci is rajong a különböző kocsikért, és a gyorsulási versenyekért.
„A drift nagyon hasonló a rallyhoz, csak itt nem a sebesség számít, hanem a stílus és a vezetési technika. Az ilyen autókat nem könnyű vezetni, csak úgy lehet hatni a lelkükre, ha tiszteljük őket. Mivel az autóversenyzés nem a legveszélytelenebb sport, amióta gyermekeim vannak, azért óvatosabb vagyok. Nézőként viszont továbbra is nyomon követem a sportágat, hiszen már a két éves Laci fiam is az autók szerelmese. Alig várom, hogy egy kicsit nagyobb legyen, és vihessem magammal a versenyekre. Na, persze csak nézőként” – kezdte az énekes. „2006-ban a mezőkövesdi rally versenyen 5. helyezést értem el 100 induló közül. Magára az eredményre is nagyon büszke vagyok, de az érdekesség az, hogy ez a futam közvetlenül azelőtt volt, hogy duettet énekeltem Caramellel, élőben a Megasztárban. Tehát tulajdonképpen a versenyről érkeztem a stúdióba”. Laci egyébként nem rég jelentette meg új, angol számát, mégpedig „I Wanna Fly Away” címmel!
Gép-párbaj (World’s Toughest Driving Tests) reality első részét december 11-én, kedden 21 órakor láthatjuk a DoQ műsorán!

Hirdetés

Hirdetés

Írta: Hatos Niki. 2012.12.07.

Forrás: Redlemon.

Mondd el a véleményed

Sztárparádé a Fitbalance díjátadón

Szalay Balázs játékautóra cserélte terepjárgányát