Sztárvendégek és szülinapi buli a Machine Mouse teltházas koncertjén!

Hirdetés

Ismert hazai zenészek, előadók tették tiszteletüket a Machine Mouse tegnap esti koncertjén az Old Man’S Music Pubban. A fellépés igazán különlegesre sikeredett, hiszen ezen a bulin ünnepelték a zenekar dobosának, Ragadics Csabának a születésnapját is. A jelenlévők találkozhattak többek között Dér Henivel, Csipával (Hooligans), vagy éppen Perutek Jánossal!

Különleges bulin vehetett részt csütörtök este a belvárosi Old Man’S Music Pubban megjelent közönség. Sokan gyűltek össze az Akácfa utcai szórakozóhelyen, hogy felköszöntsék Ragadics Csabát, így hát teltház fogadta a szülinapost és a hamarosan vadiúj videoklippel érkező a Machine Mouse csapatát. A 21:00 órakor kezdődő koncerten zenekar jóvoltából többek között felcsendült a Rád szoktam, a Játékos, vagy éppen legfrissebb nótájuk, a Pillanat. A rendhagyó fellépésen a Steel Orange az Álmodozót (Ozzy: Dreamer), a „boksz magyar hangja”, Perutek János az AC/DC Whole Lotta Rosie-t adta elő, de bemutatkozott a Ramones Mánia friss felállása, és színpadra lépett a Megasztár felfedezettje, Talán Attila és Linda Daemon is. Az este csúcspontját ennek ellenére alighanem Az Ajtó nyitva áll (Machine Mouse), valamint a Legyen valami (Hooligans) számok jelentették, amelyeket a zenekar Csipával kiegészülve adott elő. A közönség férfi tagjai sem panaszkodhattak, hiszen a nemrég szóló karrierbe kezdő Dér Heni szereplésével igazán Fenn a csúcson érezhették magukat ők is.

Hirdetés

Hirdetés

„Nagyon jól éreztem magam ma este. A legjobban Dér Heni és Csipa fellépései tetszettek a csapattal, de tényleg szuper volt az egész koncert. Remélem, a srácok hamar kijönnek az új klippel! Ragának pedig még egyszer boldog születésnapot!” – mondta a közönség egy mosolygós hölgytagja.

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=q4xYWkdv7kA{/youtube}

Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibor: “Változz, ne átkozz!”

Szakál Attila: „átkapcsoljuk a nézőket egy laza, kényelmes, de mégis – talán – színvonalas időtöltésre”