Sztárvendéggel közeleg az Unisex Nagykoncertje

Hirdetés


Április huszonhetedikén 25 dallal varázsolja el a Ram Colosseum közönségét az Unisex együttes. Szabó Mariannék egy sztárvendéggel is meglepik a nagyérdeműt.

Hirdetés

Hirdetés

Már gőzerővel készül a hamarosan megrendezésre kerülő nagykoncertjére az Unisex együttese. Látvány és fénytechnikával, új dalokkal várja a közönséget a zenekar. Emellett a frontemberek egy sztárvendéget is meghívtak az eseményre, aki nem más, mint Gesztesi Károly. A Jóban – rosszban sztárja, és az Unisex közös vonása, hogy zenéjüket olyan embereknek ajánlják, akik az igényes, élőzenés bulikra kíváncsiak. 
„Karcsi és köztem egy nagyon régi, több éves barátság van, ami nagyon fontos a számomra. A választásom emellett pont azért esett őrá, mert az ő törzsközönségébe beletartozó korosztály, abszolút egyezhet a miénkkel. Így tehát nem volt kérdés, hogy Karcsi lesz a vendégünk.” – nyilatkozta a csapat billentyűse, Erdélyi László, aki amellett, hogy civilként nagyon kedveli Gesztesit, tiszteli annak hangját, és produkcióit is. A Ram Colosseumban megrendezésre kerülő koncerten 25 dal fog felcsendülni, természetesen köztük helyet kapnak az együttes legnagyobb slágerei is. Károly két számmal fog színpadra lépni, amelyet önállóan, zongora kísérettel ad majd elő. Emellett egy nótát a visszatérő zenekar énekesnőjével, Szabó Mariannal karöltve visz színpadra, ám, hogy melyik ez a dal, az a nagy napig meglepetés marad.

  Forrás: Hatos Niki /MédiaStyle. 2012.04.20.

 

Mondd el a véleményed

MÁZS kikelt magából! Sajtóeseményen fenyegetőzött a sértett színész!

Miss Hungary 2012-ben is!