Tehetségkutató vs. Youtube? Avagy hogyan tud érvényesülni a tehetség?

Hirdetés

Ma már szinte alig van példa arra, hogy egy feltörekvő énekes vagy énekesnő ne tehetségkutató műsor által kerüljön a köztudatba. Pedig igen is vannak olyan kitartó és elhivatott zenészpalánták, akik a legnagyobb videómegosztó, a Youtube népszerűségétől várják a csodát. A csodát, hogy majd valaki, aki ért a szakmához, felfigyel rájuk. Így van ezzel Kovács-Simon Cecília is, akinek most a Youtube jelenti az ugródeszkát.

Hirdetés
Az ifjú hölgy először MC DC legújabb dalának klipjében tűnt fel, melynek címe Cseppje a tengernek.

{youtube width=”560″ height=”349″}EbqbCtsFO-w{/youtube}

Illetve egy másik Youtube videóban a Call me maybe népszerű slágert énekli Horváth Tamással.

Hirdetés

{youtube width=”560″ height=”349″}6-K85FRVsXE{/youtube}

A sors iróniája, hogy MC DC és Horváth Tamás is a Csillag Születik felfedezettje. Mindketten nagy népszerűségnek örvendtek, a szakma felfigyelt rájuk. Tény, hogy a tehetségkutatók által gyorsabb a felfedezés és a népszerűvé válás folyamata. Viszont jó példa a sikeres énekesnő, Barbee története, akire szintén videómegosztó oldalon talált rá jelenlegi menedzsere. Azóta több albuma megjelent, videóklipek, slágerek, fellépések és díjak jellemzik karrierjét.

Cili, az elragadó tehetség nem adja fel, és sorra olyan slágerekkel szeretné bizonyítani tehetségét, melyek sokak számára ismertek. Hangjára érdemes oda figyelni, mert valószínűleg fogjuk még hallani.

Több infó Cecíliáról: https://www.facebook.com/CeciliaKovacsSimon


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.06.11.
Mondd el a véleményed

Vizsgák után irány az EFOTT!

Kefir szerint a csúcsra nem feljutni, hanem ott maradni nehéz!