Vizsgák után irány az EFOTT!

Hirdetés


Brains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho, Vad Fruttik – csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói. Ők mind ott lesznek Velencén július 3. és 8. között, hogy kiszabadulva a klubok falai közül, szabadtéren még nagyobb őrülettel várják a fesztiválozókat! Míg este a zenekaroké a főszerep, a délutáni pihegést a legjobb stand up-osok dobják fel.

Pár hét múlva vége a vizsgaidőszaknak, startolhat az EFOTT! Az örökzöld slágerekkel érkező retrósztárok és az ütős külföldi fellépők mellett olyan bandák is fellépnek, akik a leginkább hasítanak most a főiskolások, egyetemisták körében.

Beck Zoliék tavaly hatalmas koncertet adtak Szolnokon, és a fellépők sorából idén sem maradhat ki a nagy kedvenc, a 30Y. A zenekar tagjai július 6-án fogják igazán megtudni, mennyire viszi a hangot a tó.

Hirdetés

Az EFOTT évről-évre markánsan képviseli a változás és az állandóság kettősségét a hazai fesztiválpalettán. Mindig ugyanaz, mégis mindig teli van meglepetésekkel. Pont olyan, mint bármelyik valamirevaló rockzenekar. Minket idén lemezkészítés közben ér a fesztivál, amit nagyon szeretünk – úgyhogy valószínűleg őrült nagy vigyorral láttok majd játszani minket a színpadon – árulták el a fiúk.

A Brains július 4-én érkezik Velencére. A magyar drum&bass banda tagjai már örülnek, hogy kitörhetnek a klubokból és a szabadban szabadíthatják el a poklot. Azt már tudjuk, hogy legújabb dalaikból is hoznak ízelítőt, de hogy pontosan mivel készülnek, arról a következőket nyilatkozták a srácok:

Örömmel értesültünk róla, hogy idén az EFOTT a Velencei-tónál kerül megrendezésre, mert nagyon szeretünk víz közelében és szabad ég alatt játszani. Tavaly nem játszottunk ezen a fesztiválon, így idén kétszer akkora várakozással tekintünk rá. Mostanában igencsak felpörögtek az események a házunk táján: készül az ősszel megjelenő új nagylemezünk, amiből már az EFOTT-on is szeretnénk ízelítőt adni –- nekünk is tanulságos, milyen hatást váltanak ki a számok élőben. Nem titok, hogy a zenekar szereti bevonni a közönséget is a dolgaiba, ezért örömmel értesítünk minden kedves fesztiválozót, hogy készül egy “mini road movie” a Brains idei fesztiválszezonjából, amiben reményeink szerint jó pár jelenet látható lesz az EFOTT-on ránk váró élményekből!

Hirdetés

Délutánonként a legmenőbb szószátyárok poénjain alapozhatunk az esti őrületre. A Rauch aREna-ban a fesztivál ideje alatt egy-egy stand up-ost csíphetünk el: Kiss Ádám, Felméri Péter, Dombóvári István és Aranyosi Péter szórják majd a fricskákat Velencén. Csak szabadon… Merthogy ez az EFOTT!

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Justin Bieber és Pauly D is Magyarországra jön?

Tehetségkutató vs. Youtube? Avagy hogyan tud érvényesülni a tehetség?