Tejmentesen „túrós” bejgli érkezik idén Karácsonyra

Hirdetés

Egyre közeledik a Karácsony, mely ünnephez a számos mély gondolat, érzelem és a családcentrikus légkör mellett elkerülhetetlenül a finom falatokat is társítjuk. Vannak kifejezetten a decemberi időszakban népszerű, sőt, talán kijelenthetően csak akkor fogyasztott édességek, pékáruk, sütemények, amilyen a bejgli is.

Minden évben jelennek meg új ízesítésű, néha egészen extrém töltelékkel elkészített bejglik. Azonban van, amikor pont a hagyományos ízek megőrzése a cél egy olyan fogyasztói csoport számára, akik eddig nem fogyaszthatták az adott terméket. Így született meg a tejmentesen „túrós”, azaz ToTu-s bejgli is.

Hirdetés

Hirdetés

A tej-, glutén-, szójamentes ToTu-s bejglit főként a túrós bejglit kedvelő tejfehérje-allergiásoknak, laktózérzékenyeknek ajánljuk. Ugyanakkor a töltelék magas fehérjetartalma valamint alacsony zsír- és szénhidráttartalma miatt a fogyókúrázók és sportolók karácsonyi étel-bűnözés mértékének tompítására is kiváló lehet – mondta Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök.

A tejmentesen „túrós” bejgli egyébként több, napjainkban népszerű életmód karácsonyi menüjébe is beleilleszthető, így a paleosok is bátran kipróbálhatják.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

 

Mondd el a véleményed

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) delegációjának látogatása Egyiptomban

Orbán Erika könyvei az élet nagy kérdéseire keresik a választ