Telt idomokkal a Women of the Year legjobb modell díjért

Hirdetés

 

Az idei Women of the Year legjobb modelljének járó elismerésért nem csak vékony derekú, diétázó modellek küzdenek. Hazánk legsikeresebb szépségei között jelölt Demmer Erika, aki németországi ügynökségénél plus size modellként dolgozik.

Erika évek óta Németors
zágban él és hazánk szép lányainak hírét telt idomaival népszerűsíti. A magyar plus size modell ellentétben az idei Women of the Year díjra esélyes kolléganőivel, nem éhezik a sikerért. Tapasztalata szerint a férfiak nagy része a nőiesebb nőket szeretik, az azonban kérdés, hogy a márciusi gálán is ez a szemlélet győzedelmeskedik.

Hirdetés

HirdetésA modell szakmáról mindenkinek elsőre a nádszál vékony, folyton koplaló, porcelán arcú szépségek jutnak eszébe. Pedig az igazán nőies alkat is teret kaphat a kamerák kereszttüzében. Demmer Erika plus size modellként dolgozik egy német ügynökségnél és akár Palvin Barbara vagy Srej Zsófi, a világot körbe utazva fotózásról fotózásra jár.

 

„Az ízlések különbözőek, de tapasztalatom szerint a férfiak nagy része mindig is inkább a nőies nőket szerették. Szerintem mi nők sokkal szigorúbbak vagyunk saját magunkhoz, mint kellene. Mulatságos, hogy a férfiak pont azokat a kisebb „hibákat” tartják rajtunk a legizgalmasabbnak, amiket talán a legszívesebben megváltoztatnánk magunkon.” – árulta el Erika, aki Dél-Afrikától Amerikáig mindenhol dolgozott már.

 

„A többi modellel ellentétben nálunk nincsen olyan standard méret, aminek meg kellene felelnünk. A legfontosabb kritérium, hogy magasak legyünk, arányos legyen a testalkatunk, szép és ápolt legyen a bőrünk, hajunk. Ezen kívül szerintem a legfontosabb a pozitív hozzáállás a munkához és a kitartás.” – vallotta be a barna szépség. - „Plus size modellként természetesen nem éhezünk, vicces is lenne egy éhes molett modell. A produkciós cégek erre szerencsére mindig fel is készülnek, tudják, hogy egy szál sárgarépával nem lakunk jól.”– tette hozzá Erika, aki boldog, hogy a Glamour Women of the Year jelölésével itthon is felhívhatja a figyelmet arra, nem csak a vékony, irigyelt méretekkel megáldott lányok lehetnek szépek.

 

Demmer Erikára és a kategória, valamint a Women of the Year jelöltjeire március 12-ig lehet voksolni a www.glamouronline.hu oldalon.

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

A Mantra Porno járt nálunk!

Végre kiderül ki Ted Mosby felesége