Végre kiderül ki Ted Mosby felesége

Hirdetés


A 2005-ben indult amerikai sorozat How I Met Your Mother, azaz Így jártam anyátokkal című sorozat meghódította a magyar nézőket is. A nagy népszerűségnek örvendő sorozat már a hetedik évad utolsó részeinél tart.

Hirdetés

A történet 2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával, Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barneyval.

A sorozat jellegzetessége, hogy nem tudjuk ki Ted Mosby gyerekeinek anyja. Ted, a romantikus lelkű építész élete párját keresi, és több nő tűnik fel életében. De a sorozat csavaros és mindig meglepő fordulatai miatt eddig nem tudtuk meg ki a felesége. A kérdés mindig ott motoszkált a fejünkben: Vajon ki Ted felesége? Robin? Victoria? Vagy netán Stella? Most viszont a nyolcadik, egyúttal befejező évad végén végre megtudjuk ki Ted Mosby felesége?

Hirdetés

A producerek a nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttek folytatnák a sorozatot, de nem a megszokott módon. Mit terveznek?

A sorozat producerei (Caster Bays és Craig Thomas) egy interjú alkalmával elmondták, hogy várhatóan a nyolcadik évad lesz az utolsó, ám a történet itt még nem ér véget. Felvetődött ugyanis annak a lehetősége, hogy folytatódik a sorozat, de más címmel. A folytatás a What Happened After I Met Your Mother?, azaz a Mi történt miután megismertem anyátokat? címet kapná. Kissé bizarr, hiszen ebben már nem lesznek annyira izgalmas találgatások Ted feleségét illetően. A másik felvetés szerint lenne egy tényleg utolsó, egy kilencedik évad, melyben visszaemlékezések lennének: “ó, gyerekek, és azt meséltem már, hogy…” – ezzel a 24 részes évaddal fejeződne be a barátok története.

Az tény, hogy Barney csajozós, nagy dumáin, egyedi ötletein vagy Marshall és Lily egymáshoz fűződő viszonyán vagy Ted őrültségein mindig jókat derülhetnek a nézők.


Na, és azt tudja valaki, hogy Barney Stinson miből él?

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.26.

Mondd el a véleményed

Telt idomokkal a Women of the Year legjobb modell díjért

Gyurcsík Tibi lehet a befutó