Teltház, gulyásleves és személyes találkozó a Gyere Velem harmadik helyszínén.

Hirdetés

 


Minden jegy elkelt Vastag Csaba élőzenekaros koncertsorozatának tegnap esti állomásán.


Hirdetés

Hirdetés

Gulyáslevest tálalt a rajongóknak a Vastag testvérpár.

 

Az időjárás bizonytalansága miatt az utolsó napokban némi változtatásra volt szükség a Gyere Velem turné harmadik állomásával kapcsolatban. Ugyanis eredetileg a sümegi Püspöki Palotában került volna megrendezésre a szabadtéri koncert, ám végül a Kisfaludy Művelődési Központban buliztak egy hatalmasat a Vastag fiúk, a Fánk zenekar és a rajongók. Az állomás azonban így is elég különlegesre sikeredett, ugyanis a fellépés előtt közös főzéssel gyűjthetett energiát a közönség, amikor is gulyáslevest tálalt nekik az X-faktor közkedvelt testvérpárja, Csabi és Tomi.

Erőgyűjtés a  120 perces élőkoncert előtt.


Bizonyára többen emlékeztek, hogy a Gyere Velem! hivatalos oldala hetekkel ezelőtt indított egy nyereményjátékot, amikor is a rajongók Csabival kapcsolatos kérdéseit várták. A legfrappánsabb kérdező, Csizmarik Anikó pedig egy személyes találkozó keretein belül kedvencétől kaphatta meg a koncertsorozat legfrissebb poszterét, amely Sümegen debütált. A találkozóról cikket ígértünk, így Anikó egészen tegnapig senkinek nem árulhatta el kérdését.

„A Gyere Velem! Turné 3. állomásán, Sümegen a koncert mellett talán a legjobban, legizgatottabban csak a személyes találkozót vártam Vastag Csabával! Előtte nagyon izgultam, hiszen nem sokszor találkoztam eddig Csabival, aki az első perctől kezdve nagyon aranyos volt. Bemutatkozott, mintha nem tudnám, hogy ki is ő, majd aláírta a megnyert poszteremet, és feltehettem neki a kérdésemet! A kezdeti nehézségek ellenére, nagyon jó hangulatban telt ez a találkozó.

Csabitól azt kérdeztem, hogy otthon mennyire tudja levetkőzni a felé támasztott elvárásokat, hogy ki tud–e kapcsolódni? Meg tudja tenni azt, hogy kikapcsolja a telefonját, és csak magával foglalkozik? Kedvesen, mosolyogva válaszolta, hogy igen, és hogy nem is olyan régen volt az, hogy kikapcsolta a telefonját pár órára. Szerinte igazi gondolatteremtő ereje egy 5 órán át tartó úszásnak van, mert ott az ember igazán maga lehet a problémáival, emellett teljesen ki is tud kapcsolódni! Természetesen ő még nem úszott 5 órán keresztül!

Ezután Csabi sietett átöltözni, hiszen várta már Őt a színpad, a rajongók, és egy újabb felejthetetlen buli! Köszönöm, hogy első Gyere Velem! turné állomásomról, Sümegről számos felejthetetlen élménnyel, pillanatokkal gazdagabban távozhattam, és köszönöm Hatos Nikinek, aki lehetővé tette ezt a találkozót!”–  mondta nekünk Anikó.

Anikó és kedvence.

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.06.10.

 

Mondd el a véleményed

Erős Antónia és Janicsák Veca együtt küzd a zsírok ellen!

Szabó Mariann: Minden időmet és energiámat az Unisexnek szentelem +Programajánló