Erős Antónia és Janicsák Veca együtt küzd a zsírok ellen!

Hirdetés
Az RTL híradósa és az X-Faktor első női győztese immáron együtt ösztönzi az embereket, éljenek egészségesebben. Janicsák Veca és Buday Péter után Erős Antónia is csatlakozott az Ez zsír! tízezreket megmozgató programjához, amely 1 millió feles kiló leadását tűzte ki célul. Antónia leleményesen megoldja, hogy szerteágazó munkája, férje és három éves gyermekei mellett is jusson idő mozgásra.

                  

Hirdetés

 
Ez zsír! – mondja ki kerek perec a Life.hu kampánya, amely nemcsak változtatásra nógat, hanem rögvest konkrét megoldásokat is javall – mindenkinek, mégis személyre szabva. A csatlakozók megadott méreteik, a megsemmisítésre váró kilók száma, sőt egyéni életstílusuk függvényében ingyen kapnak fogyókúra- és mozgásprogramot. Az életformához igazított étrendek között például a menedzserek ugyanúgy megtalálják a számukra megfelelőt, mint a kismamák vagy éppen a kamaszok. A program cukorbetegeknek szóló részéhez csatlakozott Erős Antónia, hogy saját tapasztalataival segíthesse a diabétesszel élő emberek mindennapi életét.
 
– Manapság, kiváltképp a nyár közeledtével, a csapból is fogyókúrára ösztönző felszólítások, gyors súlycsökkenést ígérő termékek reklámjai folynak. Kifejezetten rossz szemmel nézem azokat a módszereket, amelyek egy hónap alatt ígérnek nádszálvékony alkatot. Némelyik esetében előfordulhat, hogy rövid idő alatt valóban látványosan lefogysz jó pár kilót, de hogy a következő három hónapban a dupláját szeded vissza, az is biztos – véli Erős Antónia. – Hogy célodat elérd, majd a vágyott alkatot hosszú távon megtartsd, és közben még egészséged is megőrizd, valódi életmódváltásra van szükség. Ezért tetszett meg nekem az Ez zsír! Egy stabil szakmai alapokra épített, hiteles életmód-programnak tartom, aminek valóban van értelme.
 
Az Egy csepp figyelem Alapítvány alapítója csapatával a program cukormentes étrendjét támogatja, hiszen e betegséggel élőknek kiemelten kell figyelniük táplálkozásukra. Naponta többször kell kevesebbet enniük, és persze nem mindegy, hogy a bevitt ételeknek mennyi a szénhidráttartalma, illetve milyen az összetétele. Ha egy cukorbeteg fogyni is szeretne, a fentiek mellett még a kalóriákra, a zsírra, a fehérjére, sőt ezek arányára is ügyelnie kell.

              
 
– Emellett a rendszeres mozgást sem szabad elfelejteni – egészíti ki Antónia –, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy meg kellene rohamozni egy fitnesztermet. Akiknek erre nincsen ideje vagy pénze, azok számára ott vannak az Ez zsír! otthon végezhető edzéstervei. Nekem kifejezetten tetszik, hogy miután letettem a gyerekeket aludni, nem kell megindulnom, csak kinyitom a laptopot és mozoghatok még fél órát a nappaliban.
 
Erős Antóniának bizony jó kondiban kell lennie, hiszen ikrei éppen abba korban vannak, amikor minden érdekli őket, ennek következtében folyamatosan kell futni utánuk.
 

Mondd el a véleményed

Magna Cum Laude állva vagy ülve, de örökké zenél!

Teltház, gulyásleves és személyes találkozó a Gyere Velem harmadik helyszínén.