Tinder fotózás gyakori kérdések – Itt vannak az információk!

Hirdetés

Tinder fotózás gyakori kérdések – Itt vannak az információk!

Férfi Tinder képek: hogyan készítsünk jó fotót társkereső alkalmazásokhoz

Hagyd, hogy a képeid beszéljenek arról, ki is vagy valójában! 

Az, hogy jó minőségűnek kell lennie a feltöltött fotóknak az alap.

A fotókon az öltözék és az ápoltság kulcsfontosságú szerepet játszik.  A képeidnek magabiztosságot kell sugározniuk.

Hirdetés

Fontos az aktualitás! Ne használj régi fényképeket, még akkor sem, ha jól nézel ki rajtuk. Nincs annál nagyobb csalódás, amikor találkozol a kiszemelteddel és mást lát, mint akire számított!

Vannak bizonyos alapdolgok, amik sok ember számára egyértelműek, azonban muszáj leírnunk, hátha te nem gondoltál ezekre:
 
– Kerüld a szelfiket! A szelfik a kamera sajátosságából kifolyólag torz képet adnak. Lehet magadnak tetszel a fotón, de valóságban nem téged ad vissza az elkészült kép…
Használj olyan fotókat a profilodon, amiket mások készítettek rólad. A szelfik üzenete az, hogy magányos vagy és nincs senki, aki csinálna rólad pár képet. A legjobb eredmény érdekében bízd profi fotósra a dolgot!
– Kerüld a csoportképeket. Ne csinálj találóskérdéses játékot, hogy vajon ki lehetsz te a sok közül, mert hajlamosak az emberek azt gondolni, hogy te vagy a legrosszabb kinézetű a csoportból.

Kerüld az olyan felvételeket, ahol ellenkező nemű emberekkel vagy!

Sok fotós létezik, aki készít portréfotókat, de a társkereső fotózás egy másik műfaj! Kevés fotós érzi ezt igazán. Nincs annál rosszabb, mint amikor kényszeredett, mű képek készülnek rólad! Nézd meg, hogy mi kit ajánlunk profi társkereső fotózásra! Klikk ide: Társkereső fotózás férfiaknak
 
Nézzük most milyenek az előnyös fotók!
 
Tudjuk, hogy sokan azt tanácsolják, hogy ne mosolyogj a képeken, de hidd el ez butaság! Sokkal szimpatikusabb, megnyerőbb leszel, ha villantassz egy szép mosolyt! Ha egy átlag ember direkt nem mosolyog a képen, akkor hajlamos bambának, dühösnek, fenyegetőnek kinézni.

Hirdetés

Tinder fotózás gyakori kérdések – Itt vannak az információk!

 

A Tinder fotózás gyakori kérdések – Itt vannak az információk! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Portréfotózás társkereséshez – Itt vannak az információk!

üzleti portréfotó

Üzleti portréfotó, avagy ez  a siker legfőbb titka? Mutatjuk, hogyan!