Tolvai Reni és Kállay Saunders András érzéki fotózása

Hirdetés

Kállay-Saunders András igazán fotogén alkat, pláne, ha egy csinos társa is van hozzá! Az ‘I Love You’ énekes dalszerzője érkezett a Divatikon stúdiójába, ám nem egyedül! Tolvai Reni elkísérte, és ha már beugrott nem volt kérdés, hogy közös fotók is készüljenek.
Szemmel látható volt, hogy a pár milyen harmónikus kapcsolatban van, sokat nevetgélnek és Reni igazi hölgyként viselkedhet András mellett, akinek szelídsége és jólelkűsége még a lencsén keresztül is átjött. Éppen ezért a keményebb, férfias nézéshez kicsit lazulnia kellett az énekesnek, de úgy a harmadik kattintásra ráérzett a figurára.

Hirdetés

A Renivel közös képek nagyon érzékiek lettek, ezekből néhányat már láthattatok, de a teljes képanyag most debütál a Divatikon oldalán.

 
A fotózás végén Andrást kérdeztük az Eurovíziós szerepléséről, terveiről és arról a bizonyos kabátról, amit a Vízió elődöntőjében illetve Bence képein is viselt.
 
{youtube width=”560″ height=”349″}NIA9OFZloeE{/youtube}
Renit is kifaggattuk a meghiúsult Bakui versenyről, a közeljövőről és Andrásról. A Megasztár nyertese azt is elmondta, hogy nagyon szereti a Divatikonos fotózásokat, mert mindig nagyon jó a hangulat, nyugodt környezetben dolgozhat a stábbal és nem utolsó sorban kedvenc képei is itt készültek saját magáról!
 
{youtube width=”560″ height=”349″}Smz7zvy6Nsw{/youtube}

Az eredményről Ti is meggyőződhettek, ha meglesitek a képeket:
(Fotó: www.kaszasbence.hu)

Hirdetés

 
Az Andrásról készült fotósorozatot itt találod Klikk!

Reni korábbi képeit itt találod Klikk!
 

Írta: Farkas Clarissa 2012.03.03.

Mondd el a véleményed

Mozipremierek

Tarolnak az X-faktor sztárjai Erdélyben!