Mozipremierek

Hirdetés

Sziasztok!

Ha moziba lenne kedvetek menni hétvégén, 4 új film közül is válogathattok. A műfajok igen változatosak: dráma, családi, fantasy-mese, akció, sci-fi.

Hirdetés

Elsőként “A leleményes Hugo“-t ajánlanám, amely tökéletes választás egy család délutáni programjához. Martin Scorsese visszarepít minket a ’30-as évek Párizsába, itt is főképp egy vasútállomásra, melynek falai között éli mindennapjait Hugo, a kis árvafiú. Varázslatos történet a szeretet, a kaland és a mesék kedvelőinek.
Főbb szereplők: Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Jude Law, Christopher Lee, Emily Mortimer

Hirdetés

A “Warrior-A végső menet” egyben dráma és sportfilm is. Nick Nolte-t Oscarra jelölték a Legjobb mellékszereplő kategóriában a filmben nyújtott, egykori nagy boxoló, de mára csak egy züllött alkoholista megformálásáért. Ennek az embernek a kisebbik fia tér haza oda, ahol egykoron apja készítette fel különböző önvédelmi sportversenyekre. A viszontlátás azonban egymás ellen fordítja a 2 testvért.
Főbb szereplők: Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte, Jennifer Morrison, Kevin Dunn

A következő film egy igazi akció-thriller, mely egy elárult kommandósról szól, aki próbál rájönni, ki(k) akarják tőrbecsalni, és főleg miért! Tucatnyi ilyen jellegű filmet láthattunk már, amitől mégis jó filmmé válik eme alkotás, az elsősorban a rendező, Steven Soderbergh személye, valamint olyan sztárok szerepeltetése -még a legkisebb mellékszerepekben is-, mint Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas.
A bűn hálójában” kliséi mellett nem csupán az akciókra koncentrál, azt is fontosnak tartja, hogy megértsük, miért kerül a főhős ebbe a helyzetbe.
Főbb szereplők: Gina Carano, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Angarano

A negyedik film “Az erő krónikája” címet viseli, amely három gimnazista jóbarátról szól, akik szuperképességekre tesznek szert. Eleinte jó bulinak tartják az ezzel járó kiváltságokat, de hamarosan kicsúszik a talaj a lábuk alól, és felszínre kerül sötétebb énjük.
Főbb szereplők: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan

Jó szórakozást!


Bártfai Balázs, 2012.03.03.
Mondd el a véleményed

Angelina Jolie lefújta az esküvőt Jennifer Aniston miatt?

Tolvai Reni és Kállay Saunders András érzéki fotózása