Tolvai Reni reagált a bántó kritikákra!

Hirdetés
A Comet díjátadó gálán lenagyobb port kavart megjelenésű Tolvai Reni a hétvége során kapott hideget-meleget, ám az énekesnő nem kíván foglalkozni a negatív kommentekkel.
                 
Hirdetés

   A Megasztár egykori győztese valóban provokálni akart, ám szerinte a hasonló ruházatok egy zenei díjátadón teljesen megszokottak Nyugaton. Meglepetésére azonban itthon unalmas külsővel érkeztek az előadók, és csak kevesen merték megmutatni valódi egyéniségüket. Az énekesnőt többen azért támadták, mert a ruha, amit viselt, túlságosan is kiemelte idomait, azonban Reni büszke az adottságára, és nem szeretne modell alkatú lenni, hiszen így érzi jól magát. Egyik legnagyobb kritikusa Lakatos Márk stylist volt, aki szerint előnytelen viseletet választott testalkatához.
   Mások azonban gratuláltak a merész szetthez, hiszen rengeteg nőnek visszaadta az önbizalmát a sztár, aki bebizonyította, hogy a szilikon melleken túl is van élet, és valójában egy olyan világban élünk, ahol (ön)képzavaros fiatalokat nevel ki a társadalom, és már kevesen tudják, miként is néz ki egy műanyag nélküli kebel.
2012.06.19
Írta: Farkas Clarissa
  
Mondd el a véleményed

A Viva Comet “divatikonjai”

Tom Cruise megér egy Rolling Stone címlapot! Mindörökké Rock kritika