A Viva Comet “divatikonjai”

Hirdetés

Az idei Comet gálán nem volt hiány az extrém és kihívóbbnál kihívóbb, vagy inkább nagy feltűnést keltő öltözékekből. Azt szokták mondani, hogy egy ilyen rangos showra mindig elegánsan illik felöltözni. Nos, mi összeválogattunk néhány olyan darabot, amelyek mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

Hirdetés
Varga Viktor és öccse, Valentin

A srácoknak nem kellett sokáig a ruhásszekrény előtt áldogálni, hogy mit vegyenek fel. Az biztos, hogy egyedit alkottak, és talán olcsóbban is zárult a Cometre való készülődés. Viktortól már megszokhattuk, hogy mindig képes újat mutatni stílusában, ez most is sikerült.Tóth Gabi és párja, Dávid

Az énekesnő könnyek között köszönte meg a Comet gömböt. De azt nem tudjuk, hogy Dávid érdekes öltözéke miatt is szomorkodott e. Rendben van, hogy focista és imádja ezt a sportot, de egy gálára edző cipőben jönni?! Vagy annyira sietett, hogy nem talált normálisabbat vagy tényleg ez volt a cél. Mivel a nadrág is fel van hajtva, így valószínűleg ezzel szerette volna hangsúlyozni, hogy minden pillanatban ízig-vérig focista.

Hirdetés

Kelemen Kabátban


Bár kabát nélkül érkeztek, de annál inkább extrémebben. A részletekre is oda figyeltek: zokni kifordítva, könnyen szakadós olcsó papucs, lila fényes naci. Ennél több nem is kell, de ha rájuk gondolunk nyári dallam járja át a szívünket. Comet gömböt ugyan nem vittek haza, de jó kedvük nem hagyta el őket. 
 
 
Puskás Peti barátnőjével érkezett

Peti nádszál vékony barátnője csinos darabban jelent meg. Ugyan földig érő ruhája a vörös szőnyeget is fölsöpörhette volna, de nem is ez volt az igazán feltűnő. Kis cipőjével a kényelemre ment az biztos. 


Fluor Tomi

A “Mizu”-ról elhíresült énekes valószínűleg a játszótérre indult, aztán a Cometen kötött ki. Jelöltnek lenni jó, de ha nem kapunk gömböt, akkor marad a legó.


Tolvai Reni

Talán a Megasztáros énekesnő mellmutogatós rucija volt az, ami szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. Reni mitsem törődve a stylistok és divatguruk véleményével, merészen ebben a sokat mutató ruhakölteményben hívta fel magára a figyelmet. Címlapsztori lett, és kapott hideget, meleget egyaránt. Főként hideget…

Döntse el mindenki, hogy melyik miért volt jó vagy éppen rossz választás, de az tény, hogy az ilyen nagyszabású gálákra mindig lesz olyan, aki vagy akik szeretnek kitűnni a többiek közül.

Írta: Csákó Zsuzsanna
Mondd el a véleményed

A Comet után többet akar a BNF, de külön utakon!

Tolvai Reni reagált a bántó kritikákra!