Top 8 sokkoló fordulat 2012-ben

alt
Hirdetés

Idén sem szűkölködtünk a sztárok okozta meglepetésekben. Összegyűjtöttük a 2012-ben történt legsokkolóbb fordulatokat.

8. Psy és a Gangnam Style

A koreai rapper kissé bolondos videója vírusként terjedt az interneten. A fordulat? A Gangnam Style első lett a slágerlistákon, sőt letaszította a trónról Justin Biebert a Youtube-on, így ez lett a legnézettebb videó a világon.

Hirdetés

alt

7. Ryan Lochte ellopta a show-t

2008 Michael Phelps éve volt, mondhatjuk, hogy ő volt a legnagyobb sztár Londonban. A fordulat? Amíg Phelps ragyogott, Lochte a szexi aranyérmet nyerő parti fiú lett a téma a városban. Yeah!

alt


6.Heidi Klum és Seal válása csúnya véget ért

Heidi Klum és férje mindenki kedvence volt. A fordulat? Először is beadták a válókeresetet, de legalább barátok maradtak. A fekete leves, hogy Heidi Klum elkezdett randizni a saját testőrével.

alt

5. Snooki felhagy a bulizással. Anya lesz!

A Jersey Shore dívája Snooki sorra hányta a cigánykerekeket a bulikban, bugyi nélkül. A fordulat? 2012-ben véget ért számára a bulizás, ugyanis a pumpálást tejszívóra cserélte. Megszületett kisfia Lorenzo.

alt

4. Blake Lively és Ryan Reynolds összeházasodtak

A zöld lámpás sztárjai a való életben is egymásra találtak, majd a pletykák szerint szétváltak. A fordulat? Nemcsak, hogy nem szakítottak, de a Gossip Girl feleségül is ment választottjához egy titkos esküvőn, egy év után.

alt

3. Lance Armstrong Tour De France címeit megvonták

Mindenki kedvenc biciklistája hét Tour De France-ot nyert, és a dopping pletykák megalapozatlannak bizonyultak. A fordulat? Miután az ellene felhozott vádakra már nem reagált, elvették az összes címét és érmét, valamint egy életre eltiltották a biciklizéstől.

alt

2. A Twilight sztárjainak kapcsolata töretlen

Fotón is megörökítették,ahogy Kristen Stewart a Hófehér és a Vadász rendezőjével, Rupert Sanders-el enyeleg. A fordulat? Mindenki azt gondolta, hogy ezzel kapcsolatuknak örökre vége, ám rácáfoltak és a Hajnalhasadás második premierjére már együtt mentek.

alt

1. Rihanna elárulja, hogy még mindig szereti Chris Brown-t

2009-ben Chris Brown bántalmazta barátnőjét Rihannát, így kapcsolatuk véget ért. A fordulat? Rihanna nemcsak megbocsátott Chris-nek, hanem Oprah show-jában bevallotta: “Szeretjük egymást, valószínűleg mindig is fogjuk, és semmi nincs, ami ezen változtatna.”

Hirdetés
alt
Írta: Wukovics Vivi, 2013.01.03.

Forrás: Eonline

Mondd el a véleményed

Vastaps az előszilveszteri MusicalPluszon! Képek!

Őrületes koncerttel zárta az évet a Magna Cum Laude