Tóth Tibi utólag mutatta meg szüleinek!

Hirdetés


Hazánk egyik legnépszerűbb bandájának gitárosa rajong a tetoválásokért. Azt mondja: ha az ember egyszer elkezdi a varratást, akkor azt sosem fogja abbahagyni.

Hirdetés

Hirdetés

Négy extrém külsejű tetováló különleges világába kalauzolja el a nézőket a DoQ reality műsora, a Miami Ink. A James, Chris Nunez, Chris Garver és Darren Brass által kreált tintás művekben találkozhatunk egy-egy élet fontos állomásaival, meghatározó pillanataival, szívfacsaró tragédiáival. Hazánk egyik legnépszerűbb bandájának gitárosa, Tóth Tibi is nagy rajongója a tetoválásoknak. A rocker maga sem tudja, hogy testét pontosan hány minta díszíti. Tibi így mesélt az első tetkójáról:
„A legelsőt a szüleimnek is csak akkor mutattam meg, amikor már készen volt, hiszen úgyis megpróbáltak volna lebeszélni. Bár őszintén szólva, sokkal rosszabb reakcióra számítottam tőlük, a végeredmény tetszett nekik. A legnagyobb hatással anno a Mötley Crüe zenekar volt rám, imádtam a mindkét karjukat beborító, színes tetoválásaikat és olyan akartam lenni, mint ők. Mindig is vonzottak a rock’n’ roll szimbólumok, az első tetkóm egy csontváz volt, pisztollyal a kezében, ami kicsit bénán nézett ki, mert olyan volt, mintha a pisztoly egy nagyító lenne, úgyhogy azóta azt már okosan eltűntettem. Mára már tetőtől talpig, az arcomom kívül minden testrészemen található valami. Ezt sosem lehet abbahagyni, most éppen egy amerikai sast tervezek.
Majd hozzátette: „Bár a DoQ-n futó műsorban nem szerepel, Jana az egyik legügyesebb srác a Miami Ink csapatában. Ő egyébként magyar, de már jó ideje kint él. Nekem egy delfin karkötőt készített, amikor még itthon dolgozott.”

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.24.
Forrás: Redlemon

Mondd el a véleményed

A zeneiskolától a Voice színpadáig – Interjú Majoros Mirtillel

Hasad a hajnal: Twilight Saga + videó