Tücsi és Pordán Petra is a jó ügy mellé álltak

Hirdetés

 

A HorgászShow-n majd’ félmillió forint gyűlt össze a Bátor Tábor javára

 

Hirdetés

A hétvégi HorgászShow-n a kiállítók és a résztvevők egy nemes cél érdekében fogtak össze. A három napos jótékonysági árverés nagy sikerrel zárult: majd’ félmillió forint gyűlt össze a Bátor Tábor javára. Tücsinek és Pordán Petrának, a Sláger TV műsorvezetőinek is szívügye a jótékonykodás, ezért szívesen álltak a jóügy mellé.

 

Hirdetés
Petra_Peter_Tucsi

A hétvégi HorgászShow résztvevői megmutatták, hogy a horgászat mellett a jótékonykodás is mennyire fontos számukra. A kiállítók felajánlásainak köszönhetően a segíteni szándékozók horgászkellékekre licitálhattak. A három napos árverés nagy sikerrel zárult: majd’ félmillió forint gyűlt össze a Bátor Tábor javára.A Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának házigazdái, Tücsi és Pordán Petra is a kezdeményezés mellé álltak. Megismerkedtek a rendezvényen a 12 éves Opauszki Péterrel is, akit súlyos betegsége alatt sem lehetett eltántorítani a horgászattól – a hozzá hasonló kis hősök támogatására buzdítottak az Angyalok.

 

„Négyéves korom óta horgászom, az eddigi legnagyobb halam egy 7 kilogrammos ponty volt. Vissza szoktam engedni a kifogott halakat a vízbe, mert sajnálom őket és igazi sporthorgász vagyok. A betegségem alatt is sokat horgásztam” – mesélte lelkesen Opauszki Péter a Sláger TV műsorvezetőinek, akiktől többek között egy vadiúj orsót is kapott ajándékba.

 

„Péter példája is jól mutatja, hogy milyen nagy ereje lehet a horgászatnak – még a gyógyulásban is segíthet. Nagyon jónak tartom, hogy ez az esemény a horgászat mellett a jótékonyságról is szól” – tette hozzá Tücsi, aki szívesen támogatta a kezdeményezést. Sőt, Petrával együtt még a horgászok zenei kívánságait is teljesítették!Pordán Petra is nagyon örült az árverés ötletének. „Sokszor jótékonykodom: régebben a robogós mentőknek segítettem rendszeresen. Magánemberként is többször utaltam nekik, és a barátaimat is buzdítottam a támogatásra. Az egyik budapesti kutyamenhely munkáját is több alkalommal segítettem már” – mesélte Petra, aki nagyszüleitől leste el a horgászat fortélyait: nagypapája horgászni, nagymamája pedig halat pucolni tanította.

 

„A Bátor Tábornak évek óta rendszeresen szoktunk horgászkellékeket adományozni, ez egy olyan kezdeményezés, amelyet örömmel támogatunk. A HorgászShow szervezőinek ötlete volt ez az árverés, amelyhez a kiállítók közül többen csatlakoztak – orsók, horgászbotok, székek és ágyak találtak gazdára a három nap alatt” – zárta a beszélgetést Walter Tamás horgászáruház tulajdonos és horgász világbajnok.

Mondd el a véleményed

Szégyenlős gyerek volt Bereczki Zoltán

Kustánczi Liával kevert „bájitalt” a csinos színésznő