Ünnepi (hosszú hétvégi) mozipremierek

Hirdetés

Március 15-e csütörtök, márpedig csütörtökönként mindig új mozihét kezdődik. Ezúttal mégtöbb időnk jut a pihenésre, a pihenés mellett vagy vele együtt egy kis kikapcsolódásra.

Ismét 4 filmet ajánlok, amiket valamiért érdemes megnézni:

Hirdetés

1. Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen)

Hirdetés

A film egy romantikus-vígjáték egy horgász-specialistáról (Ewan McGregor) és egy sejkről (Amr Waked), akiket üzleti érdekek kötnek össze. Mivel romantikus filmről van szó, nem hiányozhat a szerelmes szál sem, amit Emily Blunt felbukkanása jelent. Vajon milyen politikai érdekek állnak a címben szereplő lazacok honosítása mögött Jemenben? Lasse Halström mozija választ ad 🙂

{youtube width=”560″ height=”349″}GEvpdikjQao{/youtube}

2. Tükröm, tükröm (Mirror Mirror)

Klasszikus Hófehérke-történet új fajta látványvilággal, Julia Roberts mint gonosz mostoha, aki elorozza a trónt, igényt tart egy jóképű herceg szerelmére, viszont Hófehérke szépsége megbabonázza a herceget, ezért a királynő száműzi a lányt a sötét erdő mélyére. Tarsem Singh, aki eddig is egyedi látványvilággal örvendeztetett meg bennünket (A sejt, Zuhanás, Halhatatlanok), ezúttal is kitünteti új filmjét saját stílusjegyeivel.

{youtube width=”560″ height=”349″}xNTMpg2SHPg{/youtube}

3. Veszélyes vágy (A Dangerous Method)

David Cronenberg ezúttal Jung és Freud lelkében tesz egy “röpke” utazást. Egy 18 éves lányt kezelnek, akinek diagnózisa : hisztéria. A gyönyörű lány hatással van mindkettejükre, melynek okán egsre távolabb kerülnek egymástól. Valós élmények alapján készült mese az első világháború idején zajló pszichológiai játszmáról.
Főbb szereplők: Viggo Mortensen (alakításáért Golden Globe-díjat kapott), Michael Fassbender, Keira Knightley

{youtube width=”560″ height=”349″}eZDqcOOW7Bw{/youtube}

4. Project X – A buli elszabadul

Három gimnazista hatalmas bulit szervez, de a buli még a hatalmasnál is nagyobbá válik, bekebeli az egész várost és a tervekkel ellentétben semmi nem úgy történik, ahogy azt előre kigondolták.

{youtube width=”560″ height=”349″}0YJNDkiVvE8{/youtube}


Jó szórakozást!

Bártfai Balázs, 2012.03.14.
Mondd el a véleményed

Újra támad a Jersey Shore

Lindsay Lohan autóbalesetet okozott?