Újra támad a Jersey Shore

Hirdetés

 


Vasárnap este új részekkel érkezik a Jersey Shore az MTV Hungary-re! A reality 5. évada visszatér az eredeti helyszínre, így ismét Seaside Heights rendőreinek kell résen lennie, hogy kordában tudják tartani az olasz-amerikai fiatalok semmilyen határt nem ismerő bulizási szokásait.

Hirdetés

Hirdetés

Miért szolizik valaki annyit, hogy leégjen az arca? Ha már ez történt, akkor miért folytatja a szolizást? Mi vesz rá bárkit arra, hogy nyuszijelmezben imitálja a szexet egy, nagyjából az Ápisznak megfelelő boltban? Ilyen, és ezekhez hasonló égető kérdéseket tesz fel az MTV világszerte híres-hírhedt státuszt szerzett realityje, a Jersey Shore. Választ nemigen kapunk, mivel a szereplők egyszerűen csak azt teszik, ami eszükbe jut, nincs szükségük észérvekre, hogy megmagyarázzák tetteiket. Ha arról van szó, akkor vécézés közben isznak, esetleg kedvenc helyükön, a Karmában rendeznek botrányba fulladó bulizást hullarészegen.

Az előző évad nyaralása Firenze lakosságának tette próbára az idegeit, ráadásul a folyamatosan csak a balhékat keverő  Helyzet Mike és a 145 centijét állandó szövegeléssel kompenzáló Snooki között elvarratlan szálak is maradtak, melyek megoldása nyilvánvalóan kihat majd a velük egy fedél alatt élő barátaikra. Bulik és dráma hajtja előre a nyolc fiatal történetét most is: születésnap sztriptíz táncosokkal, féltékenység, sőt, az egyik szereplő váratlan távozása is gondoskodik arról, hogy legyen miért nézni az ötödik évadot is.

A több amerikai és olasz városból kitiltott csapat tagjai teljesen spontán, az átgondolást és logikát nélkülöző viselkedésükkel nem véletlen hozzák az Amerikában is erősnek számító 6 és 8 millió közötti nézőt. A Jersey Shore 5. évada március 18-án vasárnap érkezik az MTV Hungary-re.

Jersey Shore új évad – Március 18-tól minden vasárnap 21.15-től az MTV Hungary műsorán

Forrás: RedLemon

 

Mondd el a véleményed

Rihanna drogozik?

Ünnepi (hosszú hétvégi) mozipremierek