Lennék – új klippel jelentkezett Darva

Darva
Darva
Hirdetés

Gondolkodott már a kedves olvasó azon, hogy mi lenne, ha akármi lehetne? Na, éppen ezt a gondolatot járja körül  legújabb klipjében Darva.

Darwa
Darva

Honnan jött az ötlet, hogy egy ilyen mi lennél? tematikájú rapklippet készíts?

Hirdetés

Ezt a számot még a nyár vége fele írtam meg. Jó ideje foglalkoztatott, hogy kiknek a bőrébe bújhatnék, ha más valaki lehetnék. Azért is foglalkoztatott ez a dolog, mert színész vagyok, ez a hivatásom, tehát ha dolgozom, akkor általában más embereket szoktam megszemélyesíteni.  A nyáron egy szoláriumban dolgoztam recepciósként, s ha éppen nem jöttek, becsuktam az üzlet ajtaját, kitettem a rögtön jövök táblát és gyakoroltam a számot. Közben meg vett a belső kamera. A főnök biztosan jókat nevethetett. 

Hogyan született a klip?

Fontos tudni, hogy nem kliphez írtam a dalt. Utána jöttek az ötlet, hogy minden szereplőt én személyesítenék meg, már csak a foglalkozásom végett is. Emlékszem, hogy Jézus és Brad Pitt volt a legnehezebb. Nehéz volt megformálni ezt a két személyt úgy, hogy ne legyen sem bántó, sem klisés, sem pedig olcsó. Brad Pittet humorral, Jézust pedig az egyszerűség eszközeivel oldottuk meg. A hajléktalan karakterét például a pillanat és az improvizációnk szülte. Volt egy szocialista-jellegű nagypapa pulcsim, Peti rám adott egy zöld sapit, összeborzoltam a hajamat, Peti barátnője pedig összemaszatolt a sminkkészletével. És a hajléktalan így született meg. 

Milyen volt a forgatás?

A forgatást megelőző napokban számtalan party és kellékboltot jártam végig, hogy találjak parókát, egyikben sem kaptam. Éppen úgy jött ki, hogy pont nagy volt a szakállam. Felhívtam Petit ( – Kádár Péter, a Löwe Film alapítója, akik a klippjeinket készítik), hogy nem találok parókát, ellenben nézzük át, hogy ki legyen nagy szakállas, bajszos, borotvált, s amentén vegyük fel a karaktereket. Így is történt; minden karakter után mentem a fürdőbe borotválkozni, átöltöztem, majd álltam be a kamera elé.

LÖWE FILM- https://www.facebook.com/L%C3%96WE-FILM-221360235821602

Szerettem volna egy stúdióban forgatni, fehér háttér előtt, de sajnos túl drágának bizonyultak a helyszínek, így a lakásomban vettük fel a klippet. Levettem egy Ikeás Klimt képet a falról, eltoltam az éjjeli szekrényt és az ebédelő asztalt, és máris megvolt a fehér falfelületünk. (Ami egyébként halványsárga). Peti innentől arra koncentrált, hogy mettől meddig tartson a képhatár, ugyanis a falba fúrt lyukak kissé megszabták a határainkat. 

Kinek és milyen gondolatokkal ajánlja a klippet?

Mindenkinek ajánlom a dalt, aki szereti a rappet, az őszinteséget és főképp a színészetet. Megszülettek ezek a karakterek és most kezdenek majd csak igazán élni. Ugyanis tovább folytatják útjukat és következő klippekben is fel-fel fognak tűnni, úgyhogy jobb lesz résen lenni. 

 

Mondd el a véleményed
Danis Elza

Kontúr – ízig-vérig csajos klippel jelentkezett Danis Elza

Váradi Renátó

Klippremier: Váradi Renátó feat. Balogh Roland – Olyan jó