Kontúr – ízig-vérig csajos klippel jelentkezett Danis Elza

Danis Elza
Danis Elza
Hirdetés

 

Danis Elza
Danis Elza

 

Kontúr címmel ízíg-vérig csajos, sminkelős klippel jelentkezett Danis Elza. Az énekesnővel ennek apropóján beszélgettünk.Klippremier!

Hirdetés

Honnan jött ennek   csajos dalnak és klipnek az ötlete?

A dal Jakab Andrea és Ferencz Krisztián “műve”. Engem kértek fel a dal eléneklésére. Először gondolkodtam, hogy elvállaljam-e, mert én elég nagy drámakirálynő vagyok, ha fogalmazhatok így. Csak a szomorú, lassabb, szerelmesebb számok állnak közel a szívemhez, a Kontúr című dal pedig a szöges ellentéte ezeknek. De talán pont ezért tetszett meg végül. Imádok sminkelni, így magamra tudtam találni benne, és maga a szöveg arra ösztönöz, hogy ha rosszul állnak a dolgaink, akkor is össze kell szedni magunkat, és ez a mostani helyzetben elég sok mindenkire vonatkozik …Így rám is. A klip pedig – hol is kezdjem – Krisztián ötlete, először mondanom sem kell,hogy csak pislogtam, amikor olvastam a szinopszist, elképzelhetetlen volt, hogy ennyi “szerepben”, jelmezben, karakterben kell feltűnnöm, de a végeredmény nagyon tetszik. Egy werkforgatást akartunk imitálni, amiben van bohóckodás, összeszólalkozás, baki, ugyanakkor pedig színessé akartuk tenni. Olyan klipet akartunk, ami egyáltalán nem mindennapi. Nem sokan szaladgálnak gésa és indián jelmezben egy popzenei videoklipben.

Hogyan született a dal ? Van valami különösebb sztorija?

Krisztián mesélte nekem, hogy egy kedves, nehéz sorsban lévő ismerősének írta, hogy felvidítsa vele. Fellapozott egy női magazint, kiírta a lányos, sminkes szavakat és megszületett a Kontúr.

Te hogy élted meg, milyen volt a forgatás?

Imádtam minden pillanatát. Az összes sminkemet, az összes helyszínt, az összes ruhámat. Itt kiélhettem magam mindenféle szépségápolási téren, úgyhogy abszolút feldobott. Nevettünk, dolgoztunk, reggel 8-tól kb. este 11-ig. Külön szuper volt, hogy a klipben a párom és a közeli barátaim szerepeltek. Nagyon családias lett az egész,  így még jobban a magaménak érzem.

Mondd el a véleményed
Wrecked

Wrecked – shocking minifilm about adoption

Darva

Lennék – új klippel jelentkezett Darva