Új műfajjal, a Roasttal újít az RTL Klub

Hirdetés

Hétfőn este új műfaj mutatkozik be az RTL Klubon: az Egyesült Államokban már több évtizedes múltra visszatekintő Roast a stand-up comedy egy speciális változata. A Divatikon.hu csapata is meghívást kapott a tv felvételre, ahol villáminterjúkat készíthettünk az est főszereplőivel.

A Roast lényege, hogy kilenc közéleti személyiség pellengérre állít egy hírességet, és bár a beszólások olykor durvának tűnnek, a szereplők emberileg és szakmailag is sokra tartják a főszereplőt. A csütörtöki sajtótájékoztatón Nagy Feró, a Roast főszereplője elmondta, jót is tett neki ez a műsor, hiszen visszavesz egy kicsit túlzott önbizalmából.


Roast – égetés, savazás, cinkelés, pörkölés. Nagyjából így lehet lefordítani ezt a főnevet, amely az Egyesült Államokban csaknem 100 éve egy közéleti személyiség pellengérre állítását jelenti. Magyarországon a Showder Klubosok szeretnék megismertetni ezt a műfajt. A műsor producere, Kovács Kristóf először hívott össze kilenc közismert személyiséget, akik nemcsak a központi alaknak, Nagy Ferónak, hanem egymásnak is keményen beszólogatnak.

{youtube width=”560″ height=”349″}Sb5oEBPPXg8{/youtube}


– Forradalmi lépésre készülünk az RTL Klubbal. Ez a Roast, amit a stand-up kistestvéreként is emlegetnek. A lényege, hogy egy ismert közéleti személyiséget nyárson megforgatnak, de az alapelv az, hogy csak azt pörkölik meg, akit szeretnek, tisztelnek. Ez nem alázó show, hanem egy szellemi párbaj, amelyben a résztvevők túl tudják tenni magukat a kritikákon – mondta a Showder Klub producere, Kovács Kristóf.

Hirdetés
{youtube width=”560″ height=”349″}u7ZhwS6uwS8{/youtube}


Az első Roaston Nagy Feró munkássága előtt tiszteleg a Showder Klub négy jeles alakja: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Cini, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László.

{youtube width=”560″ height=”349″}RddwHW5cWm4{/youtube}

{youtube width=”560″ height=”349″}bXDMTH_FYns{/youtube}

{youtube width=”560″ height=”349″}8kGm_NXBwgw{/youtube}

{youtube width=”560″ height=”349″}zyaPqFTzY5Y{/youtube}


A Showder Klub – Roast című adása április 16-án jelentkezik 22.25-kor az RTL Klubon.
Riporter: Farkas Clarissa
Operatőr: Bártfai Balázs
Vágó: Kaszás Bence
2012.04.15.
Mondd el a véleményed

Janicsák Veca: Mindig küzdj az álmodért!

Michel Teló lázban ég a világ