Michel Teló lázban ég a világ

Hirdetés


Nem tudni hogyan, nem tudni miért, de nők milliói imádják Michel Teló-t. Ai Se Eu Te Pego című slágerével berobbant és megállíthatatlan. A brazil származású énekes alig múlt harminc éves, mégis legalább 10 évet letagadhatna. Őrületes milyen sikert arat a dal. Generációk vannak oda érte.


Hirdetés

Na, de ki is ő? 1981. január 21-én született Medianeira városban, Brazíliában. Michel már 12 éves korától zongorázni, és 5 évig harmonikázni tanult. 1997-ben, Teló csak 16 éves volt, amikor meghívást kapott a “Grupo Tradição” zenekarba, aminek része volt 2008-ig. Mint énekes betört a zeneiparba, ahogy énekelte a zenekar egyik legnagyobb slágereit, a “Barquinho”,a “O Caldeirão”, a”Pra Sempre Minha Vida”,a “A Brasileira” és az “EU Quero Voce”. Ezek a dalok ebben az időben vezették a toplistákat is.


Hirdetés

Mikor a kezem hozzád ér, azaz Ai Se Eu Te Pego című (egyelőre egyetlen) slágere 2011-ben jelent meg. Lemezének címadó dalára nem csak a nők, hanem világ leghíresebb focistái is felfigyeltek.


{youtube width=”560″ height=”349″}Qq3O05ki-nc{/youtube}


Ugyanis a focistákat is megihlette és a dalra ropják győzelmi örömtáncukat, ami által rövid idő alatt világsikert futott be. Cristiano Ronaldo táncolt erre a számra Marcelo Vieira gólját követő örömében. Ezt a táncot lejtette André Santos egy másik meccsen az Arzenál egyenlítő góljánál. Adrian Mierzejewski is erre táncolt amikor Pawel Brozek gólt lőtt nekünk a Magyar-Lengyel barátságos mérkőzésen 2011. november 15-én.

Neymar a Santos FC – Pelé is ebben a klubban focizott – brazil csapat sztár-focistája, jó barátságot ápol az énekessel. Fontosnak tartotta a dal népszerűsítését, ezért olykor Telóval együtt lép fel.


{youtube width=”560″ height=”349″}OVCBjHqUOco{/youtube}

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.04.15.

Mondd el a véleményed

Új műfajjal, a Roasttal újít az RTL Klub

Boromir, Sydney Bristow és a tetkós lány együtt…