új zenés showműsor az Rtl klubon!

 

A Your Face Sounds Familiar Magyarországon! Új, hírességekkel, humorral fűszerezett zenés showműsort indít az RTL Klub 2014 tavaszán.

A Your Face Sounds Familiar az Endemol formátuma. A műsor 2011-ben mutatkozott be Spanyolországban, ahol azóta három szezon került képernyőre, továbbá 27 ország vette meg a sugárzási jogokat. Oroszországban ez a műsor az idei év legnézettebb szórakoztató showműsora, míg az egyesült államokbeli premiert az ABC idén őszre tervezi.

A zenei showműsor főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni. A Your Face Sounds Familiarben így bármi megtörténhet. Akár az is, hogy a hírességeknek egy sokkal idősebb, vagy épp sokkal fiatalabb, sőt, akár ellenkező nemű énekes bőrébe kell bújniuk, kihívást állítva ezzel maguk elé. Míg produkciójukkal a nézőknek számtalan megmosolyogtató, szívet melengető, felejthetetlen pillanatot szereznek.

Természetesen itt sem maradhat el az értékelés, melyet a zsűri pontszámokban fejez ki a produkciókat követően.

Az új, nagyszabású showműsort 2014 elején tekinthetik meg az RTL Klub nézői.

 

Mondd el a véleményed

Divatikonkvíz Száraz Tomival

Keleti Andrea: Nagy megtiszteltetés számomra!