Újra válik J.Lo!

Hirdetés


Bár már júliusban szétment Jennifer Lopez, és Marc Anthony, az egykori álompár azonban csak most döntötte el: hivatalosan is kérik házasságuk felbontását.

Hirdetés

Hirdetés

 

Közel egy év különlét után a sztárpáros úgy döntött: beadják a váló keresetet. Közeli ismerősök, és a barátok szerint az énekesek egészen idáig bíztak abban, hogy a külön töltött idő majd jót tesz kapcsolatuknak, és visszatalálnak egymáshoz. A békülés azonban nem jött el, Jennifer beleszeretett huszonöt esztendős táncosába, Marc pedig boldog egy venezuelai modellel, Shannon de Limával.   
A férj április közepén kérvényezte a házasság törvényes felbontását, a papírokban közös felügyeletet kér négy éves ikreikre. Anthony azt is kijelenti, hogy nem hajlandó anyagi juttatásokat fizetni jövendőbeli exnejének. Egyébként az American Idol zsűrijeként is foglalkoztatott J.Lo a találgatások szerint jóval többet keres gyermekei apjánál… Sem Jennek, sem Marcnak nem ez lesz az első válása, előbbi ugyanis harmadszor, a férfi pedig másodszor dönt a külön út mellett.

Írta: Hatos Nikolett. 2012.05.02.

Mondd el a véleményed

Hopkins mint Hitchcock

Árral szemben V. Marissa Miller: Szőke Angyal bőrdzsekiben!