Árral szemben V. Marissa Miller: Szőke Angyal bőrdzsekiben!

Hirdetés

A Victoria’s Secret jó néhány esztendővel ezelőtt nagy dologba vágta a fejszéjét; olyan arculatot szerettek volna kialakítani, mely szembe ment a divatvilágban megszokott árral. A sablonos, egyéniségtelen és kórosan sovány modellek helyett egészséges, formás idomú és személyiséggel rendelkező lányokat kerestek. A kampánnyal nők millióit sikerült megszólítani, és ennek a mozgalomnak lett vezető arca Marissa is.

               
                                                                 Vagány csaj: Nem kér a cicababaságból

A mindig zabolátlan szőke tincsekkel rendelkező fiatal modell karakteres arcával és törékenységével kis idő alatt a férfiak vágyainak tárgya lett, ám a kifutón történő catwalk után bizony nem egy tipikus csinibabát láthatunk.
Bőrkabát, bőrnadrág, tornacipő, bakancs vagy szexi topánka; bizony a hölgyemény inkább a rock and roll életérzés abszolút híve, mintsem a cicababaságé. A 190 magas, tökéletes férfimodellek helyett pedig már hosszú évek óta egy neves rockzenei producer és zenész, Griffin Guess hitvese.

Hirdetés

                                               
                                                                     Férjével egy húron pendülnek

Amikor Miller kisasszony nem a Victoria titkát népszerűsíti, akkor olyan kezdeményezések szószólója, mint a bőrrák megelőzése, vagy az Irakban szolgáló katonák lelkesítése, illetve számos amerikai futball és baseball csapat kabalája, akit rendszeresen hívnak meg a meccseikre.
                  
                                                                          Bátorítja a harcosokat a fronton…

                      
                                                                                  …és a pályán is

  Marissa nem kíván a kifutók tipikus skatulyája lenni; természetes kisugárzásával, nőiességével és formáival bebizonyította, hogy a divatvilágban még van helye az egyéniségnek.

                                  

Hirdetés

2012.05.02
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Újra válik J.Lo!

Johnny Depp vámpírnak áll