Unlimited Illusion-buli ma a Dürer Kertben

Hirdetés

Hirdetés
ui

Ma, 2016. március 31-én egyebek mellett egy budapesti metálbanda, az Unlimited Illusion is a húrok közé csap Budapesten, a  Dürer Kert színpadán. Ennek kapcsán ültünk le beszélgetni a zenekar tagjaival, Mravik Dórával, Perjés Mátéval, Szunai Ádámmal, Majzik Márióval, és Nagy Bálinttal.

Hirdetés

Kérlek, röviden mutatkozzatok be! Kikből áll a csapat?

Nagy Bálint: A megalakuláskor volt egy kisebb váltás, kb 4 hónappal az indulás után az akkori szólógitárosunk távozott a zenekarból, azóta ebben a felállásban játszunk.

A mostani felállás a következő: az énekesnőnk Mravik Dóra, basszusgitáron Majzik Márió, ritmusgitáron Szunai Ádám, szólógitáron Perjés Máté és a dobok mögött jómagam, Nagy Bálint.

Ki a célközönség?
Nagy Bálint: A célközönségünk mindenki, aki kedveli a Papa Roach, Three Days Grace számait, és ehhez hasonló kaliberű zenéket.

Hogyan születnek az új dalaitok?

Igazából mindenki bedobja az ötleteit, akár riffekről, akár szövegekről van szó. Aztán a próbákon, mikor jönnek az új ötletek, mindenki hozzátesz  a saját hangszerével/hangjával, majd felvesszük (telefonnal), aztán lekottázzuk és már digitálisan is megvannak az ötletek. De szerencsére eléggé gördülékenyen megy a számok megalkotása, nyilván a begyakorlás visz el sok időt, illetve az, hogy egyedivé faragjuk őket, és ne legyen az, hogy valaki már játszott hasonló zenét. Amúgy mindannyian más fajta zenékért rajongunk és próbáljuk összehozni a különböző stílusokat, de még keressük az utunkat, de kezdünk végre összeállni csapatként.
Mire számíthatnak ma este azok a rajongóitok, akik kilátogatnak a bulira?
Nagy Bálint: Szerencsére mostanra szép számmal alakulnak a saját szerzemények is, de koncertkész állapotban egyelőre 3 dal van. Ez a három dal fog felcsendülni, emellett pedig készülünk Flyleaf,- Fish,- Papa Roach,- és Paramore-nótákkal is. Ami a jövőt illeti, célunk, hogy minimalizáljuk a cover zenék alkalmazását és szép lassan lecseréljük a repertoárunkat csak saját muzsikákra, ezzel kifejezetten jól haladunk, szerencsére sok az új ötlet a tagoktól.
Az Unlimited Illusion Facebook oldala:
Az Unlimited Illusion Youtube csatornája:
Széles L. Gábor
2016.03.31
Mondd el a véleményed

Merőben új dallal jelentkezik a Kávészünet

Dürer Kert buliajánló: Saturday Overnight buli csütörtök este