Utcazenésznek álltak Bozonték

 

Valentin napon mexikói szerenádot adtak a sztárok

 

Lola, Dukai Regina, Bozont és Talán Attila Valentin nap alkalmából, dacolva hideggel és esővel, a belváros utcáin zenélve csaltak mosolyt az arra sétáló, mit sem sejtő emberek arcára. Mivel február a farsang hónapja is, így mindenre elszánt hírességeink poncsóban és sombreróban varázsoltak mexikói hangulatot a borús délelőttön, ezzel nem kis feltűnést keltve.

Télvíz idején Bozonték, két csinos hölgy kísérőjükkel, Dukai Reginával és Lolával Budapesten, a Deák téren mutatták meg az arra járóknak, hogy milyen az igazi, észak-amerikai virtus. A lelkes kis csapat szerenádjával kortól és nemtől függetlenül, még a legsietősebbeket is felderítette. Egyik rajongójuk az éneket követően még öt percig nem tért magához, csak jobb kezét szívére téve, elaléltan mosolygott.

 

A rögtönzött karneváli mini koncerten a vérpezsdítő hangulatot természetesen Mexikó elsőszámú tequilája, az el Jimador erősítette, na persze csak jelképesen.

 

Megpróbáltunk egy kis latinos életérzést csempészni a hűvös budapesti utcákra, jó érzés volt látni, hogy még a legmogorvább arcokat is felvidítottuk. Sikerült a hidegbe szinte forró napsütést varázsolnunk. Ati ráadásul abszolút autentikus volt a western csizmájában, simán elment volna mexikóinak is. Bár El Mariachi ezúttal én voltam, természetesen gitártudás nélkül” – mókázott a humoráról is híres Bozont.

 

Nagyon vidám hangulatba kerültünk mi és a járókelők egyaránt. Egy kedves hölgy szavai különösen jól estek, aki annyira megörült nekünk, hogy elmondta, mi voltunk a kedvencei a műsorban, és a szerenádunkkal sikerült feldobnunk az egyébként meglehetősen rosszul indult reggelét. Ez igazán szívmelengető dolog, amivel ő is beragyogta a mi napunkat, így még az esős idő sem tudta elrontani a jókedvünket. Sőt, a La Bamba például akkora sikert aratott, hogy még a stílusváltáson is elgondolkodtunk Bozonttal” – viccelődött Talán Attila, a 2012-es év Mega férfi előadója.

 

 

 

A sztárok poncsóit a Maszka biztosította.

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Valentin-napi Kvíz Mix: Avagy sztárjaink az első szerelemről!

Cseréld le ruhatárad a VAM Gardróbban!