Valentin-napi Kvíz Mix: Avagy sztárjaink az első szerelemről!A szerelmesek ünnepével sokan hadilábon állnak. Van, aki egyszerűen csak nem látja értelmét, van, aki szingliként kesereg, és ott vannak persze a boldogan andalgó párok is. Egy azonban biztos: amikor Kvízemben eljutunk egy kérdéshez, interjúalanyaim szemében mindig felcsillan egy furcsa, huncut fény, majd mosoly jelenik meg arcukon. A kérdés pedig ez: Mi jut eszedbe elsőként az első szerelemről? Íme egy kis összeállítás az eddigi riportokból, válaszokból! 

Barbs Berry: „Én mindig szerelmes voltam életem során, persze ma már különbséget tudok tenni szerelem és szerelem között. (mosolyog) Hamar fellángolós típus vagyok, de a komoly szerelemhez ennél sokkal több kell, aztán hamar kiderül mennyire is illünk egymáshoz. Az első nagy gyerekszerelem Veszprémhez köt, ahol egy felejthetetlen nyár során szerettem bele egy srácba és mai napig azzal a nyári érzéssel párosul ez a szerelem is. A komoly első kapcsolatom pedig angliai életem során alakult ki, amit aztán a távolság szétszedett, de mai napig jó érzéssel gondolok rá vissza.”

Barnicskó Vali (Like): „Soha ne vallj szerelmet fiúnak!” (nevet)

Bozsek Márk: „A tinédzserkor, külföld és a Backstreet Boys. (nevet) Ez mondjuk így, elég viccesen hangzik! Emlékszem, hogy 7-8 évesen, mikor még kint éltünk Portugáliában, a suliban a zenéjükre roptuk a srácokkal, ha éppen valami sulis rendezvény volt. Egy gyönyörű szép portugál lányba zúgtam bele halálosan. Tőle kaptam életem első csókját, és hát ugye mondanom sem kell, hogy az volt maga a mennyország.”

Dancs Annamari:  „Az első színpadi sikereim… A fiú is énekelt!”

Demes Tomi: „Viszonzatlan volt. Mai napig emlékszem rá, és eszembe jut.”

Gábor Bernadett (Desperado): „Fiatalság, féltékenység és izgalom. Szuper jó dolog az első szerelem csak kár, hogy általában nagyon fájdalmasan ér véget!”

Galambos Péter (Spirit): „Csodálatos dolog! Életem legboldogabb időszaka volt. Ennek már vége, de egy csodálatos emléknek fogom fel. Egy fejlődési pontja az életemnek. Akármennyire nem beszélünk és annak idején haragban váltunk el, én mégis pozitívan fogom fel a múltat!”

Gubik Petra: „Mindent elsöprő érzés! Azt gondoltam csak ő és én létezünk a világon, persze egy másik dimenzióban! Meg persze a félelem, ugyanis nem mertem megtenni azokat a lépéseket, amiket meg kellett volna, ezért sokat szenvedtem és sírtam is!”

Gyurcsík Tibi: „Az, hogy zakatolt a szívem, ha csak az osztályterme felé közelítettem. Amikor pedig találkoztam vele, nem tudtam egy normális mondatot összehozni. (Mosolyog) Általános iskolában voltam először szerelmes, 13 évesen. Szerintem az egyik legjobb érzés szerelmesnek lenni!”

Horváth Tomi: „Őszintén? Akkor vettem le az “erény” gyűrűmet.”

Hujber Feri: „Izgalom, illatok, érzések.”

Iszak Eszter: „Lacikának hívták, és egyszer rajzolt nekem krétával egy nagyon szép képet, amin volt egy házikó is.”

Kassai Zsolt (Non-stop): „Nagyon jó érzés szerelmesnek lenni. Az első szerelem csalódás volt, mert nem viszonozták. Most már tudom milyen kölcsönösen szeretni! Nincs ennél jobb!”

Keller János: „Az óvoda, hiszen ott voltam először szerelmes.”

Keresztes Ildikó: „Egy lengyel tornász fiú Lublinból.”

Kullai Tímea: „Sok-sok fájdalom, epekedés, nem jó érzés számomra. A párommal kilenc év után a szerelem átváltott sokkal többre, ezt már annál inkább értékelem és imádom!”

Kumich Tamás (Apollo23): „Az első szerelem? Hát először is a szívem megállt egy pillanatra! Az első dolog pedig, ami eszembe jutott: az a lány arca volt…”

Kvaka Andrea: „Az óvoda.”

Lass Bea: „Izgalom, odaadás, remegés, lázadás, gyöngédség, felfedezés: ÉLET!”

Lőkös Kinga (Spirit): „Az őszinteség és a lángoló, mindent elsöprő szerelem jut eszembe. Nagyon boldog voltam abban az időszakban.”

Mészáros Árpád Zsolt: „Az első feleségem és a nagyobbik fiam.”

Miller Zoltán: „Az hogy, milyen régen volt!” (nevet)

Molnár Szulita (Like): „Az első szerelem nekem amolyan filmbe illő dolog. Zárójelben megjegyezném, hogy a kedvenc filmemben a két főszereplő bár szerelmesek egymásba, mégsem jönnek össze a végén. Ugye ilyen filmek is vannak…”

Moór Bernadett (Bestiák): „Izgalom, vágyakozás, feldobottság, egy kis kétely, önbizalomhiány, hogy vajon én is tetszem-e neki?”

Nánássy Tibi (Apollo23): „Tizenhét éves voltam és nagyon rövid szerelem volt.”

Nyári Aliz: „Egy sorozat színész volt, kis koromban, akire ma is mosolyogva gondolok vissza. „

Pásztor Anna: „Izgalom, odaadás, remegés, lázadás, gyöngédség, felfedezés: ÉLET!”

Puskás Peti: „Naivitás, szenvedély, és tisztaság!”

Szabó Eszter: „Az általános iskola.”

Szabó Mariann: “Csakis az óvoda!”

Varjú René (Apollo23): „Az izgalom, a hatalmas álmok, boldogság, és csalódás.”

Weisz Fanni: „Mint minden új dolog az ember életében, izgalmas és érdekes volt!”

Zámbó Krisztián: „Sírtam! Szlovákiában sírtam, mert nem csókolhattam meg a lányt. Tizenkét éves voltam ekkor.”

 

Mondd el a véleményed

Dalpremier hétvége az Old Man’s Music Pubban!

Utcazenésznek álltak Bozonték