Vajna Tímea az Angyal

 

v (6).jpg

Vajna Tímea közgazdász, modell és üzletasszony és egy jótékony angyal.  Miskolcon született 1982. október 3-án, a Miskolci Egyetemi tanulmányai befejezése után marketingesként dolgozott Budapesten a Sanomába az egyik nemzetközi kiadóvállalatnál. Jelenleg a Beauty Enterprises Hungary Rendezvényszervező Kft. a Miss Universe Hungary licensz tulajdonosaként, az Universe Management,  és a Dorottya Diamond Palace és a Mr.Funk Kft. egyik tulajdonosaként üzletasszonyként tevékenykedik. 2008-ban indult a Miss Universe Hungary szépségversenyen, ahol bejutott a döntősök közé. 2013 óta Andrew G. Vajna ( 2013 óta ) felesége nagy boldogságban. Testvérével mai napig nagyon jó viszonyt ápol Palácsik Lillával. A Herculesben és a Pappa Pia mozi filmben kisebb szerepet kapott. Nagyon közel áll hozzá a jótékonykodás, férjével számos kezdeményezésben részt vesznek. Andy és felesége számos jótékony rendezvényen vettek részt különböző pénz felajánlásokkal, segítség nyújtásokkal. Nem felejti honnan jött, akiken tud, segített már. Álmai közt szerepel a gyermek vállalás, mert szeretné szerelmét a szerelme gyümölcsével megajándékozni. A macskáit is imádja, napi szinten oszt meg róluk fotót az instagram oldalán, több alkalommal segített kutya és terápiás menhelyeken is. Tervei közt szerepel a gyermekvállalás.

 

– Miért a Miskolci Egyetemet választottad, elérted gyermekkor álmod, mindig is üzletasszony szerettél volna lenni?

– Mivel Miskolcon születtem és ott nőttem fel, a szüleim és nagyszüleim mindenképp azt szerették volna, ha az egyetemet Miskolcon végzem el. Azonban a diploma megszerzése után, azonnal felköltöztem albérletbe Budapestre és elkezdtem dolgozni, több multi nemzetközi cégnél is megfordultam. Emellett sokat hosztesskedtem is, hogy ki tudjam fizetni az albérletemet.

v (1).jpg

 

– Gyönyörű az alkatod és igézően szép hercegnői arcod van, hogy ápolod, hogy mindig ilyen gyönyörű maradjon a bőröd és mit sportolsz?

– Ó Köszönöm. Sajnos elég hosszúkás az arcom, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Megpróbálok odafigyelni, hogy ne egyek mostanában annyi édességet és ropit, de elég nehéz, mert borzasztóan édesszájú vagyok.

v (5).jpg

 

– Kaptál reklám film lehetőségeket, hogy kerültél bele a filmvilág körforgásába, melyik pillanat volt a legszebb állomás a film világán belűl, híres színészek találkozása, díjátadók és miért?

– Mindig is imádtam a jó filmeket és sokszor járok moziba. A férjem révén belecsöppentem a filmes világba is egy kicsit. Nagyon jó érzés volt találkozni híres színészekkel.

v (6).jpg

 

– Immáron 3-ik éve vagy kedves és áldozatos felesége Andy Vajnának.  Mikorra tervezitek a baba projektet, mit szeretnél kisfiút vagy kislányt esetleg mindkettőt?

– 2018-ra tervezzük.  ( Én már nagyon várom az anyaságot, fantasztikus érzés lehet. A férjem már elég régóta szeretné, hogy egy vagy két babával megajándékozzam. Mindegy Nem a neme a fontos, hanem , az a fő, hogy egészséges legyen.

vt (5).jpg

– Mit jelent az Andy iránt érzett szerelmed számodra? Évek óta kísérem a rólatok megjelenő híreket, hol negatív hol pozitív kommenteket kaptok gyakran negatív kommenteket is kaptok,  de hogy tudsz ezeken túllépni és ilyen pozitív,  mosolygós, erős egyéniség maradni, miket tanácsolsz azoknak, akik hasonló helyzetben vannak idősebb pár fiatal feleség és hasonló bántást kapnak hogy dolgozzák fel?

– Köztünk nagyon nagy a szeretet és harmónia és azt a negatív kommentelők-kommentezők se tudják befolyásolni. Mindekinek azt tanácsolom, hogy olyan párt keressen, aki megbecsüli és tiszteli. A kor nem számít. A lélek a fontos.

 

d.jpg

– Szerepeltél a Pappa Pia filmben, várod még az igazi nagy főszerepet vagy elég neked a kisebb szerep, számodra mi lenne az álom film? Gondolkoztál már, rajta,  hogy esetleg saját filmet forgass neves operatőrökkel, mert fantasztikus látásmódod van? Egy ideje nézem instagrammon kis filmjeidet élet történéseidből: cicus edzéstől a jótékony ajándékozáson keresztül egészen a szépségkirálynő választásig teljesen vissza adod a valóságot, és be tudsz vezetni olyan világba, amit kívülállóknak eddig nem volt lehetőségük. Ha rendeznél filmet vígjáték vagy szerelmes love story lenne?

– Húú, mindenképp szerelmes love story lenne, de nem tervezem, hogy valaha is rendező legyek.  A Pappa piá-ban kaszkadőr voltam, nem színész, de nagyon megragadott ez a filmes világ. Iszonyat kemény munka. Le a kalappal minden rendező és színész előtt.

 

vt (2).jpg

– Vezetsz a Life.hu oldalon is blogot ahol nagyon átlátod az emberi világ mélységét és mindig őszintén, ahogy látod és megéled útjaidat érdekesek az írásaid is, tervezel könyvet írni életed legérdekesebb legszebb pillanatairól?

– Nem tervezek könyvet írni, de a blogomban minden olyan témát feldolgozok, ami foglalkoztat , és ami egy picit jobbá teheti a világot.

vt (1).jpg

 

– Évek óta Jelenleg a Beauty Enterprises Hungary Rendezvényszervező Kft. a a Miss Universe Hungary licensz tulajdonosa, idén is fantasztikus műsort láthattunk a TV2-n.  vagy évek óta kísérem figyelemmel a tv2 képernyőn a műsort fantasztikus rendezés, gyönyörű lányok, minőségi táncosok és elit énekesekkel bővül minden évben a Szépségkirálynői műsor gratulálok hozzá minőségi amerikai színvonalú. Honnan jött az ötlet, hogy szépségversenyt szervezz? Hogy találkoztatok és hogy lettél te a tulajdonosa?Mit jelent számodra a cég üzlet asszonya lenni, mit jelentett számodra amikor bekerülhettél pár éve te is a szépségek közé, te akkor mi kaptál a műsortól és azóta mi változott, jövőben várható-e további újítás?

– Andyvel épp Amerikában voltunk, amikor megkeresett minket David Fleming, aki akkor a Miss Universe-ben dolgozott és azt szerette volna, ha Magyarországon mi rendeznénk meg a Miss Universe versenyt. Igyekeztem igazi amerikai hangulatot a színpadra varázsolni és megmutatni a magyar lányok szépségét.

v.jpg

Mivel évekkel ezelőtt én is részese lehetettem egy ilyen megmérettetésnek, így tudom, hogy mi játszódik ilyenkor le a lányokban. Mindig igyekszem az érdekeiket szem előtt tartani és sok mindent tanítani nekik, amiket majd később az életben is kamatoztatni tudnak majd.

 

v (3).jpg

 

– Idén Bódizs Veronikát választották meg a Miss Universe Hungary győztesének, de ő zsebelte be a közönségdíjat is. Ő milyen szépségkirálynő, csodálatos kisugárzású és háromszoros királynő több ízben feltűnt hogy örülsz minden lány sikerének végig minden lányt tanáccsal, lehetőségekkel láttál el, szakmailag felkészítetted őket, de Veronika sikere elragadott és azt mondtad egy mokka interjúban hogy szupernő miért is tartod annak hadd tudja meg a nagy világ hogy kívül belül csodálatos SUPERWOMEN?

vt (7).jpg

– Veronika nemcsak nagyon szép, de a lelke, a belső kisugárzása, a jótékonykodás iránti vágya mindenképp becsülendő és példamutató.

vajna-timi-miss-universe-hungary.jpg

– Idén Nagy visszhangja volt a Mr. Funk megnyitásának,  aminek egyik tulajdonosa is vagy, ennek az eseménynek részese lehettem itt a divatikonon olvasható a cikk róla. Honnan jött az ötlet jelent számodra? A Mr.Funk , miért Fánk , miért nem Mr gofri , Mr palacsinta vagy Mr rétes vagy Mr pite, hogy került a Mr.Fánkra a választás, és miért ajánlod a kedves vendégeknek?

c.jpg

– Az üzlettársammal, Gomez Norberttel egy jótékonysági rendezvényen találkoztam – a kacsafutamon – és előállt egy szépen felépített ötlettel. A férjemmel egyből beleszerettünk, hiszen már évek óta gondolkoztunk valamilyen amerikai édesség, cupcake meghonosításán. A fánkot szerintem mindenki imádja.

c.jpg

 

– Mi az álmod amit még nem értél el, milyen álom munka vagy álom szerződés Van olyan álmod, ami még nem teljesült?

v (4).jpg

– Az a legfőbb vágyam, hogy minél tovább együtt lehessek a férjemmel

f.jpg

és rengeteg még sok rászoruló emberen és állaton tudjak segíteni.

v (2).jpg

– Mit üzensz a jövőre 2017-ben jelentkező Miss Universe szépségverseny nevezőknek, nálad a versenyen volt már siket versenyző? Más fogyatékossággal élő szépségek látássérült vagy mozgássérült fogyatékossággal élő sorstársak is jelentkezhetnek?

vajna-timi-miss-universe-hungary3.jpg

– Bárki jelentkezhet, aki már betöltötte a 18. életévét, de még nem töltötte be a 28-at. Nálam még nem volt siket versenyző, de a mostani királynőnek a kis húga siket és nemrég a siketek télapó rendezvényre vittünk a gyerkőcöknek csokit és macikat.

a.jpg

 

– Idén is adakoztatok számos rászoruló helyeknek: a Premier Kult caffe Maci árverésen a vakoknál a kutyás terápiásoknál, a gyermekklinikán, a siket gyermekeknek télapó ajándékokat és sok számos helynek, amit én is hálásan köszönök mindenki nevében. A szent szeretet ünnepére miket terveztek még jótékonykodni, és milyen bölcsességet üzensz a fa alá így a karácsony hangulatához. Mi motivál ebben?

vt (8).jpg

– Én imádok örömet szerezni és látni a boldogságot a gyerekek arcán. Karácsony előtt ezen kívül még jó pár helyre ellátogatok majd és megpróbálok minél több embernek segíteni.

 v (4).jpg

– Mit üzensz az olvasóknak az ünnepekre?

– Mindenkinek békés, boldog Ünnepeket kívánok, és azt kívánom, hogy minden ember szeresse egymást az év minden egyes napján.

vt (3).jpg

Cikk író:

Napsugár Anna

siket fotóriporter

Fotó :

Vajna Tímea engedélyével

Mondd el a véleményed

Együtt díjazott az RTL Klub és a Tv2 időjósa!

Mozgáskorlátozottak Tabon